Menu

Stop tandknarsen

Tandknarsen kan schadelijk zijn voor je en zeer vervelend voor je partner en jij als het elke nacht gebeurt. Het knarsende geluid kan irritatie opwekken en door het knarsen slijt je gebit aanzienlijk harder. Door tandknarsen kun je versneld tand-, kies- en kaakproblemen krijgen. Je kaakspieren kunnen pijnlijk verkrampen, je kaakgewricht kan ontzet worden en je nachtrust lijdt eronder.

Met behulp van de hypnosesessie Stop tandknarsen creëer je op een natuurlijke manier een diepe innerlijke rust. Je pakt hiermee de oorzaak van het tandknarsen aan. Je kaakspieren zullen daardoor volledig ontspannen tijdens de slaap, waardoor je in elk opzicht van een betere nachtrust geniet.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Stop tandknarsen luistert, ga je merken dat je uitgeruster opstaat, je je beter voelt en je spaart je kostbare gebit en kaken. Ook hoef je niet met een ‘bitje’ ter bescherming van je gebit te slapen.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download nu de sessie Stop tandknarsen en gun jezelf een betere gezondheid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop tandknarsen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten