Menu
Stop tandknarsen

Stop tandknarsen

Tandknarsen kan schadelijk zijn voor je en zeer vervelend voor je partner en jij als het elke nacht gebeurt. Het knarsende geluid kan irritatie opwekken en door het knarsen slijt je gebit aanzienlijk harder. Door tandknarsen kun je versneld tand-, kies- en kaakproblemen krijgen. Je kaakspieren kunnen pijnlijk verkrampen, je kaakgewricht kan ontzet worden en je nachtrust lijdt eronder.

Met behulp van de hypnosesessie Stop tandknarsen creëer je op een natuurlijke manier een diepe innerlijke rust. Je pakt hiermee de oorzaak van het tandknarsen aan. Je kaakspieren zullen daardoor volledig ontspannen tijdens de slaap, waardoor je in elk opzicht van een betere nachtrust geniet.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Stop tandknarsen luistert, ga je merken dat je uitgeruster opstaat, je je beter voelt en je spaart je kostbare gebit en kaken. Ook hoef je niet met een ‘bitje’ ter bescherming van je gebit te slapen.

Download nu de sessie Stop tandknarsen en gun jezelf een betere gezondheid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als nachtsessie verkrijgbaar

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Stop tandknarsen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten