Menu

Vrij van nachtmerries

Nachtmerries kunnen levensechte horrorverhalen zijn, waarin je de meest enge dingen meemaakt. Badend in het zweet wakker worden, hartkloppingen hebben en je doodsbenauwd voelen zijn kenmerken van nachtmerries.

Soms komt het voor dat mensen steeds weer dezelfde nachtmerrie hebben, of is er een bepaald thema dat steeds terugkomt. Een nachtmerrie kan je nachtrust behoorlijk verzieken, want vaak heerst de angst dat de nachtmerrie weer terugkomt.

Met de hypnosesessie Vrij van nachtmerries vervang je elke nachtmerrie door een mooie en prettige droom. Hierdoor slaap je heerlijk en word je ’s morgens met een lekker gevoel wakker

De sessie Vrij van nachtmerries geeft je een positief gevoel en je zelfvertrouwen terug. Je weet dat je voortaan gevrijwaard bent van nare dromen en áls je droomt, dat het mooie dromen zijn. Je geniet weer van een rustgevende heerlijke slaap.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download nu Vrij van nachtmerries en droom voortaan over leuke dingen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2905 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van nachtmerries” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten