Menu

Vrij van snurken of slaapapneu

Snurk je tijdens je slaap en worden anderen daar wakker van? Of hoor je soms jezelf en schrik je wakker, omdat je was gestopt met ademen tijdens het slapen?

Zacht snurken is normaal, maar luid snurken kan betekenen dat er iets aan de hand is. Het kan ook een aanwijzing zijn voor slaapapneu. Iemand met slaapapneu zal tijdens het slapen tot tientallen seconden stoppen met ademen.

Op een gegeven moment snak je naar adem, word je mogelijk wakker, zak je weer weg en herhaalt dit patroon zich. Slaapapneu kan uiteindelijk leiden tot hogere bloeddruk, met alle gevolgen van dien.

Hart- en vaatziekten zijn een volgende fase van het probleem van iemand die aan slaapapneu lijdt.

De hypnosesessie Vrij van snurken of slaapapneu helpt je snel af te komen van snurken en/of slaapapneu. Je slaapt na deze sessie rustiger en zekerder, waardoor je beter uitrust. Je ademt licht, gelijkmatig en prettig gedurende de hele nacht terwijl je slaapt.

De sessie Vrij van snurken of slaapapneu geeft je de noodzakelijke ontspanning die je nodig hebt terug, waardoor jij en eventueel iemand die naast je slaapt ‘s morgens uitgerust wakker wordt.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download nu Vrij van snurken of slaapapneu en adem licht, gelijkmatig en rustig gedurende de hele nacht

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van snurken of slaapapneu” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten