Menu

Vroeg naar bed

Hoe vaak heb je jezelf al beloofd om eerder naar bed te gaan? Als je regelmatig te laat gaat slapen omdat je nog van alles moet doen, tv moet kijken, nog één drankje wil inschenken ‘om het af te leren’, op internet wil rondhangen en meer van dat soort zaken, dan weet je vast ook wel dat slaapgebrek tot grote problemen kan leiden.

Zo kan het je humeurig maken, je immuunsysteem aantasten, waardoor je sneller ziek wordt, je concentratievermogen overdag verslechteren, je IQ verlagen en je gezichtsvermogen verminderen, waardoor je waziger gaat zien.

Met de hypnosesessie Vroeg naar bed transformeer je je leven, omdat het betekent dat je meer energie krijgt voor je lichaam en hersenen en je humeur stabieler wordt.

De sessie Vroeg naar bed helpt je meer te genieten van het leven en je wordt beter in het bereiken van je doelen. Ook zal het een positieve invloed hebben op de relaties die je met anderen hebt en kun je helderder denken.

Download nu de sessie Vroeg naar bed en ga vanuit jezelf vroeger naar bed, waardoor je meer geniet van het leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vroeg naar bed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten