Menu
Zorgeloos slapen

Zorgeloos slapen

Maak je je zorgen over van alles en nog wat, zodra je in bed stapt? Zijn je nachten te kort, omdat je brein maar doorgaat met het bedenken van allerlei problemen en dingen die je niet mag vergeten? Je weet vast wel hoe het is. Je kruipt in bed, doet het licht uit, radio en tv zijn uit, je telefoon, computer, laptop, tablet zijn uit, je doet je ogen dicht en BAM! Daar ga je weer. Allerlei problemen komen tevoorschijn. Kleine en grote dingen die je niet mag vergeten en zorgen over van alles en nog wat lijken niet te stoppen, waardoor je niet in slaap kunt vallen.

De hypnosesessie Zorgeloos slapen helpt je in dat geval, doordat het de emotionele lading van mogelijke problemen die ’s avonds in je hoofd rondgaan weghaalt. Je kunt met behulp van de sessie Zorgeloos slapen alle gedachten eenvoudig aan de kant schuiven, zodat je stilte en rust in je hoofd hebt en je voortaan eindelijk rustig in slaap kunt vallen. Je zult dieper en sneller in slaap vallen, terwijl de spanning uit je hoofd en lijf wegvloeit.

Ook ga je merken dat de dingen die je niet mocht vergeten, en waaraan je ’s avonds dacht, de volgende dag gewoon in je herinnering zitten. Je leert met deze sessie dat het moment om problemen op te lossen overdag is en niet als je wilt slapen. Met deze sessie kun je eindelijk zorgeloos slapen.

Download nu Zorgeloos slapen en geniet van de rust in je hoofd, waardoor je voortaan snel in slaap valt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
SKU: 2919G Categorie:
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Zorgeloos slapen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten