Menu

Drink minder wijn

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Geniet je van een wijntje en ben je bang dat dit wijntje langzaam maar zeker een halve of zelfs hele fles is geworden, of meer?

Wellicht ben je beginnen op te merken dat je niet meer zo goed slaapt als vroeger. Of dat je ’s morgens met watten in je hoofd opstaat, een vreselijke smaak in je mond hebt, of dat je misschien een ongemakkelijk gevoel in je zij hebt. En laten we het zwarte gat in je portemonnee niet vergeten.

Dus zodra je geconstateerd hebt dat je wijnconsumptie eigenlijk moet verminderen, kom je er vaak achter dit niet zo gemakkelijk is als je dacht. Sterker: met wijn minderen is vaak verrassend moeilijk.

Twee dingen om rekening mee te houden

Er zijn twee dingen om rekening mee te houden als je wilt stoppen of minderen met je wijnconsumptie.

Ten eerste zal elk gedrag dat je regelmatig herhaalt uiteindelijk een ‘gewoonte’ worden – iets dat je automatisch en zonder na te denken doet. Als je ‘cold turkey’ probeert af te kicken van je wijnconsumptie, dan kan het heel raar aanvoelen en zelfs verontrustend ongemakkelijk zijn. Dit ongemak kan doorgaan tot je het aangeleerde gedrag weer doet. Dus als je toegeeft aan je wijnconsumptie. Dan voel je je ineens weer goed.

Het creëren van bepaalde gewoonten kan handig zijn. Bijvoorbeeld als je een goede gewoonte wilt ontwikkelen en houden voor het regelmatig poetsen van je tanden! Maar als je een gewoonte hebt ontwikkeld waar je niet zo blij mee bent, zoals roken of misschien meer wijn drinken dan goed voor je is, dan kan het veranderen van die gewoonte behoorlijk lastig zijn.

Het tweede om rekening mee te houden is dat als je bepaalde stoffen, zoals alcohol, regelmatig inneemt, er echte fysieke veranderingen plaatsvinden in je hersenen. Want als je lichaam aan deze substantie gewend raakt, wordt het effect minder sterk. Dit betekent dat je er meer van moet gebruiken om hetzelfde effect te hebben. En zo kruipt je wijnconsumptie geleidelijk omhoog – en wordt het uiteindelijk stiekem meer dan je eigenlijk wil.

Hoe hypnose je helpt om je wijnconsumptie snel en automatisch te verminderen

Wanneer je begrijpt hoe gewoonten worden gevormd en gehandhaafd in je hersenen, en hoe je de verleiding van die extra glazen wijn kunt overwinnen, dan het wordt het veel gemakkelijker om de gewenste wijzigingen te realiseren.

En de gemakkelijkste en meest effectieve manier om van die gewoonte af te komen is met de hypnosesessie Drink minder wijn.

De sessie Drink minder wijn is ontwikkeld in samenwerking met psychologen die een diep begrip hebben hoe gedragspatronen, die zo stevig verankerd liggen in je brein, kunnen worden gewijzigd.

Met behulp van zorgvuldig ontwikkelde hypnotische suggesties, zal deze sessie je helpen:

 • heel diep te ontspannen en je brein in een krachtige leerstaat te zetten
 • alle verschillende manieren waarop je kunt ontspannen te herontdekken en te vergroten
 • een niet te stoppen vastberadenheid te ontwikkelen om de gewenste veranderingen te realiseren
 • een zeer effectieve techniek te gaan beheersen om onbewuste processen voor verandering aan te sturen
 • Je wijnconsumptie te verminderen tot een niveau waar je tevreden mee bent

Download nu Drink minder wijn en krijg weer controle over hoe je van het leven geniet

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  2 beoordelingen voor Drink minder wijn

  1. Waardering 5 uit 5

   Carin (geverifieerde eigenaar)

   Je leert om op een andere manier naar wijn te kijken en er meer bewust van te genieten. Maar je gaat ook ervaren dat wijn geen eerlijk vriendje is.
   In deze sessie krijg je heel krachtige suggesties die je de hele dag door blijven achtervolgen en je écht helpen om minder wijn te gaan drinken.
   Succes!

  2. Waardering 5 uit 5

   Yvonne (geverifieerde eigenaar)

   Je beschrijft dat je de wijn op een andere manier moet gaan drinken, bewuster.
   Dat heb je goed omschreven en dat werkt werkelijk. Iedere keer hoor ik jouw woorden als ik een glas wijn pak. Daardoor heb ik al aanzienlijk minder gedronken.
   Ik ben blij.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten