Menu

Stop met kaakklemmen

Bijt je onbewust op je kiezen en klem je daarmee je kaken op elkaar? Doe je dit ‘s nachts, maar ook overdag? Weet dan dat je kaken op elkaar klemmen veel meer doet dan je denkt.

Je kaken op elkaar klemmen is doorgaans een gewoonte-reactie op spanning, stress of ergernis. Het gevaar bij kaakklemmen ligt verscholen dat het door stress verooorzaakt wordt en het daarna extra stress oplevert, waardoor je nog meer gaat kaakklemmen. Een vicieuze cirkel dus, waar niet alleen je kaken onder lijden, maar ook je hele bovenlichaam.

Je tandarts kan je mogelijk adviseren een soort plastic bitje in te doen, maar is dat niet een stukje symptoombestrijding? Bovendien is het onhandig om zoiets gewoon overdag in te hebben. Ook kan het zijn dat je een prothese of beugel hebt, die je op onbewust niveau eigenlijk niet wilt en je daardoor een soort sabotagegedrag vertoont.

Wanneer je kaakklemmen wilt oplossen is het belangrijk de oorzaak aan te pakken. En deze oorzaak bevindt zich in je onderbewustzijn.

De sessie Stop met kaakklemmen kan je helpen om kaakklemmen te verminderen en uiteindelijk volledig te stoppen. Je zult snel merken dat je je kaken steeds meer ontspant, wat goed is om de vicieuze cirkel te doorbreken.

De spanning vloeit weg uit je kaken en lichaam en het is natuurlijk veel beter voor je. Je zult ontdekken dat je zowel ‘s nachts als overdag steeds minder last hebt van het klemmen van je kaken, waardoor:

  • Je sneller en beter ontspant
  • De spanning wegsmelt uit je hoofd, nek en schouders
  • Je kaak veel meer ontspannen aanvoelt
  • Je bijna vergeet dat je eerder deze slechte gewoonte had

Download nu Stop met kaakklemmen en kijk uit naar betere nachtrust en een ontspannen gevoel in je kaken

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met kaakklemmen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten