Menu

Stop met nagelbijten

Bijt en kauw je op je vingernagels, zelfs zonder dat je het in de gaten hebt? En schaam je je vervolgens voor hoe je vingers eruit zien?

Het is frustrerend als je jezelf regelmatig betrapt met je vingers in je mond of je nagel tussen je tanden, terwijl je je nog zó had voorgenomen het niet meer te doen! Het lijkt wel of hoe harder je je best doet ermee te stoppen, hoe minder goed het lukt.

En telkens weer zit je met afgekloven stompjes van nagels en een gevoel van mislukking en schaamte. Als je naar je vingers en nagels kijkt, gehavend door het steeds weer randjes wegbijten, voel je je kinderachtig.

Het is maatschappelijk ook niet geaccepteerd, het ziet er niet mooi uit, lelijk zelfs, en je loopt het risico op ontstekingen en andere vervelende gevolgen door de constante blootstelling aan mogelijk schadelijke bacterieën.

Daarbij is het vaak ook nog eens heel pijnlijk als je weer eens teveel hebt weggekloven. Waarom doe je jezelf dit toch steeds aan?

Weet je, met dit soort gewoonten is het niet alsof je ‘s morgens tegen jezelf zegt ‘ zo, vandaag ga ik eens lekker mijn nagels eraf bijten’ .

Proberen te ontdekken waarom je hier ooit mee bent begonnen zal niet helpen om ermee te stoppen. Het is een onbewuste programmering die is ingesleten. Je doet het zonder erbij na te denken!

Speciaal daarvoor is dan ook deze diep ontspannende sessie Stop met nagelbijten ontwikkeld, om die onbewuste programmering te stoppen.

Voortaan kun ook jij je nagels laten groeien en genieten van verzorgde handen met gezonde nagels. Je zult uiteindelijk gewoon vergeten dat je ooit nagels beet!

Download nu de sessie Stop met nagelbijten en bevrijd jezelf van de onbewuste gewoonte om constant je nagels te beschadigen.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met nagelbijten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten