Menu

Stop met neuspeuteren

Obsessief neuspeuteren wordt ook wel rhinotillexomanie genoemd en kan echte problemen veroorzaken. Afgezien van mensen die het onsmakelijk, smerig en asociaal eruit vinden zien, kun je met het gepeuter in je neus de binnenkant van je neus behoorlijk beschadigen. Zeker als je dit dwangmatig doet.

Natuurlijk kun je altijd een zakdoekje pakken, maar als je obsessief met je vinger of een voorwerp in je neus peutert, dan doe je dat, omdat het een obsessieve gewoonte is. En in zo’n geval heeft het niets met hygiëne te maken. Het peuteren in je neus is een onbewuste gewoonte geworden.

Mogelijk betrap je jezelf er soms op dat je met je vinger in je neus zit, en ben je erachter gekomen dat je dit steeds doet, zonder erover na te denken. Het gaat automatisch. Dit komt omdat elke gewoonte zoals deze, onbewust wordt aangestuurd, net zoals nagelbijten of tandknarsen.

Omdat hypnose op het onbewuste niveau werkt, is het een fenomenale manier om moeiteloos van dit soort ongewenst gedrag af te komen.

Wanneer je zo af en toe eens in je neus peutert, is dat geen probleem. Maar als het andere problemen veroorzaakt, zoals bloedneuzen, ontstekingen of sociale schaamte, omdat je het in het openbaar blijft doen, dan is het de hoogste tijd om dit probleem op te lossen.

De sessie Stop met neuspeuteren communiceert met dat deel van je onderbewustzijn waar deze automatische gewoonte zit.

Je koppelt deze gewoonte los uit je onderbewustzijn, zodat je snel en eenvoudig van deze ongewenste en slechte gewoonte afkomt.

Net zoals je nu nog automatisch in je neus peutert, zul je het na de sessie Stop met neuspeuteren automatisch laten, waardoor je je beter voelt en je je nooit meer hoeft te schamen voor je gepulk in je neus.

Download nu Stop met neuspeuteren en bevrijd je van het automatische neuspeuteren

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met neuspeuteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten