Menu

Wis slechte gewoonten

Gebruik hypnose om onmiddellijk slechte gewoonten af te leren!

Veel mensen denken dat het moeilijk is om slechte gewoonten af te leren. Die stiekeme negatieve gedragspatronen die achter onze rug om zich een weg banen door ons leven, zijn als een Gremlin Mogwai. Ken je die nog? Zo onschuldig om mee te beginnen, totdat je de regels overtreedt en ze een hoop schade aanrichten in je leven. En het voelt alsof je er niets aan kunt doen.

Waarom gewoonten een soort ‘gremlins’ zijn.

Het grappige is dat volgens de regels een Mogwai na middernacht niet gevoerd mag worden, anders vermenigvuldigen ze zich en worden de duplicaten de gevreesde Gremlins. En dat zijn destructieve en wraakzuchtige wezens. ‘Na middernacht voeren’ is een prachtige metafoor voor de manier waarop we onbewust onze slechte gewoonten laten ontwikkelen. Tegen de tijd dat we het realiseren, zijn ze al heel diep ingebed in ons leven.

In de film werden de Gremlins uiteindelijk verslagen door een andere regel te overtreden – ‘geen blootstelling aan zonlicht’. Dit is een goede metafoor voor het ‘bewust maken van slechte gewoonten’. Je ervan bewust zijn dat je last hebt van een slechte gewoonte is een eerste noodzakelijke stap om er vanaf te komen. Zonder dit kun je er niet vanaf komen. Je moet weten dat je ze hebt.

Waarom je meer dan alleen wilskracht nodig hebt om slechte gewoonten af te leren!

Het probleem waar je tegenaan loopt als je voor het eerst slechte gewoonten probeert af te leren is dat gewoonten niet reageren op opdrachten. Door te zeggen ermee te willen stoppen, heb je het tegen je wilskracht. Je zegt tegen jezelf dat je het niet meer moet doen, en je bent er zelfs zeker van dat je het niet meer zult doen … en dan merk je op een onbewaakt moment dat je het tóch weer gedaan hebt.

Je kunt met wilskracht een bepaalde gewoonte niet overwinnen. En dan stoppen de meeste mensen er maar mee en zeggen: “Ik kan er gewoon niets aan doen!” of “zo ben ik nou eenmaal”. Maar er is een eenvoudigere oplossing die wél werkt.

Hoe hypnose je kan helpen de gewoonte die je haat af te leren.

De sessie Wis slechte gewoonten werkt op diep onbewust niveau, waardoor je elke ongewenste slechte gewoonte bij de wortels kunt pakken en uit je systeem trekken. Je vindt met Wis slechte gewoonten negatieve patronen die zich in je onderbewustzijn genesteld hebben.

Hoewel je wilskracht nodig hebt om effectief met ongewenst gedrag om te gaan, heb je een innerlijke verandering nodig om blijvend met slechte gewoonten af te rekenen. In deze sessie leer je precies welke stappen je moet nemen om dat te realiseren. En daarnaast neem je tijdens de sessie daadwerkelijk alle belangrijke onbewuste stappen.

Terwijl je diep ontspant, zul je eenvoudig een nieuw, krachtig, hypnotiserend patroonproductieproces in je opnemen en het direct in je diepste innerlijk gaan gebruiken. En dat is de plek waar instinctieve gedragspatronen worden gecreëerd en vastgezet.

Je kunt dit proces gebruiken om één enkele slechte gewoonte af te leren of een willekeurig aantal, waardoor je meer de persoon kunt worden die je echt wilt zijn.

Download nu Wis slechte gewoonten en verwijder alle slechte gewoonten met wortel en al uit je systeem

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 3401 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wis slechte gewoonten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten