Wis slechte gewoonten

Gebruik hypnose om onmiddellijk slechte gewoonten af te leren!

Veel mensen denken dat het moeilijk is om slechte gewoonten af te leren. Die stiekeme negatieve gedragspatronen die achter onze rug om zich een weg banen door ons leven, zijn als een Gremlin Mogwai. Ken je die nog? Zo onschuldig om mee te beginnen, totdat je de regels overtreedt en ze een hoop schade aanrichten in je leven. En het voelt alsof je er niets aan kunt doen.

Waarom gewoonten een soort ‘gremlins’ zijn.

Het grappige is dat volgens de regels een Mogwai na middernacht niet gevoerd mag worden, anders vermenigvuldigen ze zich en worden de duplicaten de gevreesde Gremlins. En dat zijn destructieve en wraakzuchtige wezens. ‘Na middernacht voeren’ is een prachtige metafoor voor de manier waarop we onbewust onze slechte gewoonten laten ontwikkelen. Tegen de tijd dat we het realiseren, zijn ze al heel diep ingebed in ons leven.

In de film werden de Gremlins uiteindelijk verslagen door een andere regel te overtreden – ‘geen blootstelling aan zonlicht’. Dit is een goede metafoor voor het ‘bewust maken van slechte gewoonten’. Je ervan bewust zijn dat je last hebt van een slechte gewoonte is een eerste noodzakelijke stap om er vanaf te komen. Zonder dit kun je er niet vanaf komen. Je moet weten dat je ze hebt.

Waarom je meer dan alleen wilskracht nodig hebt om slechte gewoonten af te leren!

Het probleem waar je tegenaan loopt als je voor het eerst slechte gewoonten probeert af te leren is dat gewoonten niet reageren op opdrachten. Door te zeggen ermee te willen stoppen, heb je het tegen je wilskracht. Je zegt tegen jezelf dat je het niet meer moet doen, en je bent er zelfs zeker van dat je het niet meer zult doen … en dan merk je op een onbewaakt moment dat je het tóch weer gedaan hebt.

Je kunt met wilskracht een bepaalde gewoonte niet overwinnen. En dan stoppen de meeste mensen er maar mee en zeggen: “Ik kan er gewoon niets aan doen!” of “zo ben ik nou eenmaal”. Maar er is een eenvoudigere oplossing die wél werkt.

Hoe hypnose je kan helpen de gewoonte die je haat af te leren.

De sessie Wis slechte gewoonten werkt op diep onbewust niveau, waardoor je elke ongewenste slechte gewoonte bij de wortels kunt pakken en uit je systeem trekken. Je vindt met Wis slechte gewoonten negatieve patronen die zich in je onderbewustzijn genesteld hebben.

Hoewel je wilskracht nodig hebt om effectief met ongewenst gedrag om te gaan, heb je een innerlijke verandering nodig om blijvend met slechte gewoonten af te rekenen. In deze sessie leer je precies welke stappen je moet nemen om dat te realiseren. En daarnaast neem je tijdens de sessie daadwerkelijk alle belangrijke onbewuste stappen.

Terwijl je diep ontspant, zul je eenvoudig een nieuw, krachtig, hypnotiserend patroonproductieproces in je opnemen en het direct in je diepste innerlijk gaan gebruiken. En dat is de plek waar instinctieve gedragspatronen worden gecreëerd en vastgezet.

Je kunt dit proces gebruiken om één enkele slechte gewoonte af te leren of een willekeurig aantal, waardoor je meer de persoon kunt worden die je echt wilt zijn.

Download nu Wis slechte gewoonten en verwijder alle slechte gewoonten met wortel en al uit je systeem

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 3401
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.