Menu

Chakrahealing geleide meditatie

Als onze chakra’s in balans zijn functioneert het lichaam goed, maar wanneer ze uit balans zijn of (deels) geblokkeerd zijn, kan dit leiden tot vele lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, bronchitis, presbyopie (leesbril), oogklachten, overgewicht, (chronische) vermoeidheid, vormen van ADHD of PDD-NOS bij kinderen, en zelfs potentieel ernstige ziekten als aids of kanker.

Ook emotionele en/of psychische klachten als bijvoorbeeld burn-out, onzekerheid en problemen met communicatie en seksualiteit, om er maar een paar te noemen, kunnen ontstaan door een minder goede energiedoorstroming van één of meerdere chakra’s.

Veel fysieke, emotionele en mentale klachten kunnen een gevolg kunnen zijn van een verstoorde chakrabalans. Het kan daardoor zeer lonend zijn deze balans te herstellen met behulp van de speciale sessie Chakrahealing geleide meditatie.

Daarnaast geeft de sessie Chakrahealing geleide meditatie je een zeer rustgevende en prettige ervaring. Regelmatig luisteren naar Chakrahealing geleide meditatie kan veel problemen gewoon thuis eenvoudig voor je oplossen. Het is een uitstekende manier om meer balans in je leven te creëren en mentale en fysieke problemen aan te pakken.

Download nu Chakrahealing geleide meditatie en ervaar thuis het helende effect van chakrahealing

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chakrahealing geleide meditatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten