Menu

Ruim je huis en je leven op

Ben je iemand die vasthoudt aan dingen die je niet werkelijk nodig hebt? Niet alleen fysieke voorwerpen die rommel veroorzaken in je persoonlijke of werkomgeving, maar ook ‘mentale’ rommel?

We bewaren allemaal spullen die we niet nodig hebben. Soms blijven we aan iets vasthouden vanuit gewoonte en soms voelt de gedachte aan afstand doen, en het loslaten van iets, eng aan.

Denk maar eens aan een computer waarvan de harde schijf helemaal vol zit met nutteloze bestanden, tot op het punt waar hij pijnlijk traag wordt en nog maar moeizaam opdrachten kan uitvoeren. En zo werkt het ook met mensen.

Welke materiële zaken heb je aan vastgehouden terwijl je gewoon weet dat je ze nooit meer zult gebruiken of nodig zult hebben? Hoeveel ruimte en bewegingsvrijheid zul je krijgen als je alles hebt opgeruimd, zowel letterlijk in huis als in je hoofd?

Stel je je leven eens gestroomlijnd voor, met ruimte om je heen en meer tijd. Fysiek meer ruimte en mentaal meer ruimte.

Wanneer je huis is opgeruimd is je hoofd dat ook. In plaats van steeds over ‘jezelf’ te struikelen, zul je meer voldoening ervaren en productiever zijn en dus meer bereiken. De hypnosesessie Ruim je huis en je leven op helpt je om gemotiveerd te worden om orde op zaken te gaan stellen en de boel op te gaan ruimen. Je zult van binnenuit een innerlijke drang krijgen om alle onnodige zaken die je tijd hebben verspild op te ruimen of weg te doen. Je gaat op alle fronten goed opruimen.

De sessie Ruim je huis en je leven op zal je verder aanmoedigen je leven te stroomlijnen en je te ontdoen van gewoonten en activiteiten die je energie en focus ondermijnen en die rommel veroorzaken.

Download nu Ruim je huis en je leven op en breng meer ruimte en bewegingsvrijheid in je leven!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ruim je huis en je leven op” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten