Menu

Training voor stressbeheersing

Hoe komt het toch dat je de ene dag moeitloos doorkomt en je de andere dag van de ene ellende in de andere terechtkomt?

Stress is iets heel aparts. Het is een vorm van angst en hoe je lichaam en geest daarop reageren. Een kleine hoeveelheid stress kan voordelig werken, maar dan moet het wel tijdelijk zijn.

Wanneer stress langer aanhoudt, of sluimert, dan kan het je hersenen dusdanig veranderen dat je net zo goed een andere persoon kunt zijn! Je manier van denken kan erdoor veranderen, je emoties worden minder evenwichtig en je doet dingen die je normaal niet zou doen.

Dus hoe kun je efficiënter je stress beheersen? Hoe kun je ontsnappen aan de vicieuze cirkel waar je snel in verstrikt kunt raken: meer stress => er slechter mee om kunnen gaan => nog meer stress, enzovoort?

De sessie Training voor stressbeheersing helpt je om perspectief te krijgen wanneer je dit het hardste nodig hebt.

Het zal je hersenen trainen om vroegtijdig te herkennen wanneer je gestrest raakt en je vervolgens de mentale gereedschappen geven om ermee om te kunnen gaan.

Voorkomen is vaak beter dan genezen, en wanneer je stress-situaties vroegtijdig aan ziet komen en ze juist daardoor kunt voorkomen, bespaar je jezelf veel ellende.

Wanneer je regelmatig naar Training voor stressbeheersing luistert verbeteren je stressbeheersingsvaardigheden. Ook leer je hoe je spanning en stress onmiddellijk kunt verminderen wanneer dingen uit de hand lopen.

“Rust is Redding” is een gezegde dat van toepassing is op diegenen die hun stress onder controle kunnen houden en de sessie Training voor stressbeheersing helpt je daarbij.

Download nu Training voor stressbeheersing en geniet van veel meer innerlijke rust

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Training voor stressbeheersing” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten