Menu

HypnoSmoke Light

Iedereen weet dat roken zeer slecht is voor je gezondheid. En toch stopt per jaar slechts een paar procent. De rest neemt de risico’s voor lief, of wacht op een beter moment. Maar waarom is dit niet het goede moment? Stoppen kán altijd! Voorgoed.

Het probleem is dat je vaak onterecht denkt dat stoppen met roken moeite kost. Dat je een lastige periode tegemoet gaat. Een periode, waarin je jezelf schrap moet zetten. Alsof het inderdaad iets is waar je je goed op moet voorbereiden.

Een rookverslaving lijkt soms zwaar. Althans, als je er vanaf wilt komen. Natuurlijk is er een verschil in hoe zwaar je verslaafd bent. Maar in alle gevallen is de lichamelijke nicotineverslaving met een dag of 4 uit je lichaam verdwenen.

Wat dan overblijft is de mentale verslaving. En die mentale verslaving hou je voor de rest van je leven. Dat is waartegen mensen vechten en blijven vechten. Totdat je ook die mentale verslaving gewist hebt.

Een mentale rookverslaving bevindt zich in je onderbewustzijn. En dát is precies het werkgebied waar we met HypNOsmoke je verslaving wissen.

Op onbewust niveau worden de wortels van jouw rookverslaving losgeknipt, waardoor deez verslaving geen stand meer houdt. De trek om er eentje op te steken verdwijnt naar de achtergrond en al snel heb je geen enkele behoefte meer om iets te moeten roken. Uiteindelijk vergeet je gewoon te roken. Je bent weer een niet-roker geworden.

Deze sessie is geschikt om een lichte rookverslaving te wissen. De resultaten zijn bovengemiddeld en ook jij kunt op deze manier snel en moeiteloos stoppen met roken. Ben je zwaarder verslaafd? Klik dan hier voor het HypNOsmoke Programma!

Stop nu vanzelf met roken en geniet van een gezonder, rookvrij leven, zonder afkickverschijnselen.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HypnoSmoke Light” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten