Menu

Minder Snoepen

Heb je last van overgewicht of kun je het gewoon niet laten om van snoep af te blijven? Vind je het té lekker?

Realiseer je dan dat snoepen een aangeleerde gewoonte is. En soms is het zelfs een soort verslaving. Dit komt doordat er vaak suiker of andere zoetstoffen in zitten die een verslavend effect op je hebben.

Af en toe wat snoep kan niet veel kwaad, maar als je vaker dan 1 keer per week snoept, dan is het verstandig dat onder controle te krijgen. Alleen is het onder controle krijgen van een gewoonte of verslaving niet eenvoudig, als je dat op wilskracht gaat doen.

Het is dan ook veel eenvoudiger om het op een andere manier te doen.

Want het goede nieuws is dat dit soort aangeleerde gewoontes heel eenvoudig afgeleerd kunnen worden, wanneer je jouw onderbewustzijn de juiste instructies geeft om het snoepen te stoppen.

Vanaf dat moment ga je vanzelf, op de automatische piloot, snoep minder aantrekkelijk vinden. Uiteindelijk heb je er geen zin meer in. Het doet je niets meer. En dus eet je het niet meer. Want als je geen trek en totaal geen behoefte meer hebt aan snoep, eet je het niet.

Stel je voor dat je van binnenuit gewoon geen trek meer hebt in snoep. En dat het je gewoon niets meer doet? Zou het niet geweldig zijn als je automatisch geen trek meer hebt in snoep?

Dát is wat je realiseert wanneer je de sessie Minder Snoepen doet. Je geeft je brein op onbewust niveau de juiste informatie dat ervoor zorgt dat je snoep steeds minder aantrekkelijk gaat vinden.

De sessie Minder Snoepen helpt je dan ook als je last hebt van overgewicht door snoepen, om daar vanaf te komen. Ook helpt het om andere gezondheidsklachten, zoals gebitsproblemen te verminderen, doordat je voortaan vanzelf van snoep afblijft.

Download nu Minder Snoepen en verbeter je gezondheid met sprongen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1414 Categorie: Tags: , , , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minder Snoepen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten