Menu
Homepagina » Blog » Wat is hypnose…

Wat is hypnose…

Laatst was ik op een verjaardagsfeestje en ik vertelde iemand wát hypnose eigenlijk is. Zijn mond viel open. In deze video ontdek je wat ik vertelde.

 

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

Over Michel Lejeune

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd klinisch hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele hypnosesessies, waarmee meer dan 1500 verschillende oplossingen geboden worden voor een groot scala aan klachten en problemen. Zijn sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

2 reacties

 1. Michèle M. Six Dijkstra

  Hallo Michel, ik heb de voorbeeldjes afgeluisterd. Ik merk dat ik het lastig vind om te horen over vechtsport of wie vertelde wat er nodig was om in de flow te komen.
  In een ander video hoor ik hoe je als baby in een remslaap staat verkeerd drie maanden voor je geboorte. Wat nu als je twee maanden geïnduceerd te vroeg bent geboren?
  Wat ik je hoor doen lijkt een soort van geleide meditatie, als ik leerde in de opleiding tot transpersoonlijk psychotherapeut, wel net even anders.
  Wel ik zie je antwoord tegemoet. hartelijke groet, Michèle

  • Hallo Michèle,

   Goede vragen! Het maakt niet uit of je te vroeg geboren bent voor deze fase van ontwikkeling. Ook als een geboorte te vroeg is zal de ontwikkeling daarna verder gaan, zij het niet in de baarmoeder.

   De hypnoseinductie lijkt inderdaad op geleide meditatie. Je wordt als het ware met de woorden meegenomen naar een alfastaat. Als het alleen om meditatie ging, zou je op dit niveau kunnen blijven. Bij de hypnosesessie gaan we op dat moment echter verder met het z.g. ‘veranderwerk’. Dit deel is het eigenlijke werk dat we doen om het doel te bereiken, waarvoor je een sessie doet. Aan het eind van dit ‘veranderwerk’, volgt de afsluiting van de sessie.

   Als je meer vragen hebt, beantwoord ik ze graag!

   Hartelijke groeten,
   Michel

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten

Mis deze

100% gratis sessie niet!