Menu

Onvoorbereid kunnen speechen

Stel je staat ergens met een groep mensen om je heen en ineens word je gevraagd om even naar voren te komen om een toespraak te houden, terwijl je je niet voor hebt kunnen bereiden. Doet de gedachte aan het geven van een spontane toespraak je bloed stollen en vrees je de dag waarop je ineens gevraagd wordt om zonder voorbereiding iets te zeggen?

Spreken in het openbaar is een bekende angst, maar wanneer mensen denken aan het houden van een toespraak of het geven van een presentatie, stellen ze zich meestal niet voor dat ze dat ineens, zonder enige vorm van voorbereiding, moeten kunnen doen. Toch kan ook jij ineens voor het blok gezet te worden om ‘even een paar woorden te spreken’.

Deze hypnosesessie leert je een techniek, waarmee je te allen tijde volledig onvoorbereid een speech of toespraak kunt houden, zonder stress of zorgen. Een toespraak wordt in een paar kleinere stukjes gesplitst die eenvoudig en op elk moment spontaan bedacht kunnen worden. Deze sessie helpt je op onbewust niveau vertrouwd te raken met deze structuur.

Vervolgens knoop je deze kleine stukken als een ketting aan elkaar en voel je je voortaan zelfverzekerd en kalm. Na deze sessie zul je merken dat je het leuk zou vinden om zomaar naar voren geroepen te worden om iets te zeggen, omdat je weet dat je altijd een goed kort betoog kunt houden zonder voorbereiding.

Download nu de sessie Onvoorbereid kunnen speechen en voel je voortaan zelfverzekerd als je ineens gevraagd wordt iets te zeggen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onvoorbereid kunnen speechen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten