Menu

Zelfverzekerd voor een groep spreken

Spreken in het openbaar of voor een groep mensen. Je kent het gevoel. Je werkt lang aan de voorbereiding en je bereid je presentatie zo goed je kunt voor. Maar dan sta je daar ineens. De zenuwen gieren door je heen. Of je staat daar en vertelt op een totaal niet pakkende manier je verhaaltje.

“Euhm”… Je slikt en voelt je droge mond. Je voelt je knikkende knieën en je hoofd is leeg. Wat nu?

Je deed alles wat je dacht te moeten doen: je bereidde je voor, raakte bekend met je publiek, gebruikte alle mogelijke manieren om je onzekerheid en angst te verminderen… Maar op de een of andere manier laat je brein je struikelen en komt wat je te zeggen hebt voor die groep er niet goed uit. Maar wees gerust, er is een oplossing voor je, waarmee je met veel flair, zelfverzekerd en sterk voor een groep kunt staan.

De sessie Zelfverzekerd voor een groep spreken gaat je helpen je brein eenvoudig opnieuw leren welke soort juiste reacties het moet geven als je voor publiek staat om te spreken. De sessie zal je helpen te gaan spreken voor een groep, waar je trots op kunt zijn en waar iedereen plezier aan beleeft!

De sessie Zelfverzekerd voor een groep spreken zal je brein opnieuw trainen om:

  • van angst voor spreken voor een groep af te komen
  • je te voorzien van het juiste niveau adrenaline en spanning
  • echt te genieten van het geven van presentaties, voordrachten, lezingen of het vertellen van jouw verhaal voor een groep, waar dan ook

Veel mensen zijn je voorgegaan met het luisteren naar deze sessie en de resultaten zijn zo goed dat we er 100% vertrouwen in hebben dat deze sessie een enorm verschil maakt in hoe je je voelt wanneer je voor een groep spreekt.

Luister naar deze sessie en je zult versteld staan van wat een klein beetje heropvoeding van je onderbewustzijn voor je kan betekenen!

Download nu Zelfverzekerd voor een groep spreken en ervaar het heerlijke gevoel van zelfverzekerd, krachtig en met veel flair voor een groep spreken

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfverzekerd voor een groep spreken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten