Menu

Uitstekend met geld omgaan

Geld maakt niet gelukkig en dat is ook logisch, want daar is het niet voor bedoeld. Geld is een wettelijk betaalmiddel en het is een handig ruilmiddel, waarmee je bijvoorbeeld je rekeningen kunt betalen. Maar dan moet je er wel genoeg van hebben.

Eén van de oorzaken dat mensen te weinig geld lijken te hebben is dat zij er niet goed mee om kunnen gaan. Natuurlijk is het lastig als je weinig geld hebt, maar goed omgaan met wát je hebt is een eerste voorwaarde om je situatie te verbeteren. En daar is de één beter in dan de ander, omdat we het vaak niet leren. Of we leerden het van mensen die het niet wisten en ook maar wat deden.

Wanneer je niet goed omgaat met geld, zul je meestal tekort en schulden hebben. Dit is een algemeen bekend verschijnsel. Als je daarentegen leert om je geld, hoe weinig het ook is, op een goede manier te beheren, dan gebeuren er vaak gekke (positieve) financiële dingen.

Eigenlijk is het vreemd dat we dit niet op school leren. Het is immers één van de belangrijkste zaken waar we in ons leven mee te maken hebben. En wanneer je geld niet goed beheert, kunnen er zeer ongewenste situaties ontstaan, waarvan geldnood er slechts ééntje van is.

Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk te leren hoe je geld moet beheren. Ook is het van belang dat je op diep niveau leert dat je dit vanaf nu ook constant gaat en blijft doen.

De hypnosesessie Uitstekend met geld omgaan leert je goed met geld om te kunnen gaan. Je gaat onbewuste geldblokkades elimineren, zodat de weg vrij komt naar een financieel gestructureerder leven, waarin ruimte ontstaat voor meer.

Ook ga je prioriteiten stellen en ga je anders denken over geld. Geldzorgen worden minder en je gaat pro-actiever met geld en geldzaken om, waardoor je altijd weet hoe je er financieel voorstaat.

Uiteindelijk krijg je met Uitstekend met geld omgaan je financiële zaken op orde en zul je merken dat je hierdoor meer geld te besteden krijgt.

Download nu Uitstekend met geld omgaan en geniet van financiële orde en ruimte in je leven.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uitstekend met geld omgaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten