Vergroot je zelfrespect

De invloed en effecten van een laag gevoel van eigenwaarde en een gebrek aan zelfrespect zien we overal om ons heen.

In de vorm van gebroken en disfunctionele relaties, onderprestaties, gevoelens van eenzaamheid en isolatie, en gedrag dat gezondheid en levensverwachtingen beschadigt. Allemaal hebben ze hun wortels liggen in een gebrek aan zelfrespect.

Het lijkt nu misschien alsof het hebben van een groot zelfrespect geweldig is, maar ook dat kan soms tot problemen leiden. Een beetje gezonde twijfel voordat je zomaar ergens induikt, dwingt je om zorgvuldig je acties af te wegen. Hierdoor overzie je de gevolgen van wat je doet, zowel in positieve als negatieve zin.

Dus, hoeveel zelfrespect en gevoel van eigenwaarde is goed voor jou?

Je beeld van jouzelf, hoe je denkt over jouw eigen ‘waarde’, maakt een groot verschil in hoe je in het leven staat. Als je jezelf te laag waardeert, kan het zijn dat je jezelf de schuld geeft van dingen die niet jouw fout zijn.

Het kan ook zijn dat je je eigen kwaliteiten en kunnen zwaar onderschat. En dat kan ertoe leiden dat je altijd verwacht dat bij jou dingen wel fout zullen gaan.

Gebrek aan zelfrespect kan zorgen dat je weinig vrienden maakt, of dat je vriendschappen niet durft te onderhouden. Hierdoor kun je je eenzaam gaan voelen. Een gevolg daarvan zou kunnen zijn dat je je gevoel verdooft met drank, roken, of andere verslavingen om je leven voor je gevoel meer inhoud te geven.

En het kan ook zijn dat je gebrek aan zelfrespect je op voorhand al tegenhoudt om de dingen te doen die je graag zou doen. Het kan zijn dat je er geen energie meer voor hebt, omdat je niet gelooft dat je het waard bent om iets na te streven.

Of je maakt jezelf wijs dat dat wat je zou willen nastreven het niet waard is om moeite voor te doen.

Dit kunnen allemaal gevolgen zijn van een laag zelfbeeld, een gebrek aan zelfrespect. En dit kan weer een gevolg zijn van emoties die ontstaan zijn op een onbewust niveau, vaak al in je jeugd.

Wanneer je een beter uitgebalanceerd beeld van jezelf hebt, kun je eerlijker naar jezelf kijken. Je kijkt dan niet alleen naar je minpunten, maar weet ook wat je sterke punten zijn. Je bent objectiever en hebt meer vertrouwen in wat je allemaal kunt

Over jezelf en je toekomst nadenken zorgt niet meer voor stress en onzekerheid, maar geeft je rust en zet je aan tot daden om de doelen die je stelt ook echt te behalen.

Een gezond zelfrespect maakt dat je ook positiever naar het leven in het algemeen kijkt. Je kent je plek in de wereld, in de maatschappij, en je herkent hoe waardevol jouw unieke inbreng hierin is.

Als je jouw zelfrespect nu een cijfer tussen 1 en 10 zou moeten geven, waar kom je dan op uit? Bungel je ergens in de onderste regionen tussen de 1 en 2? En zou je liever naar een 7 of zelfs een 8 willen?

Realiseer je dat je zelfrespect niet op een 10 hoeft te zitten! Je wilt immers ook niet doorslaan naar de andere kant, waardoor je mogelijk arrogant of zelfingenomen zou kunnen worden. Balans is altijd het ‘toverwoord’.

Met een zelfrespect dat goed op niveau is, gaat ook je welzijnsniveau omhoog. Je neemt niet langer genoegen met minder dan je waard bent!

Daarbij zul je merken dat het makkelijker wordt om contacten met anderen te leggen. Je voelt en weet dat als jij iets vertelt, het de moeite waard is voor anderen om het te horen.

Zelfrespect maakt ook dat je goed voor je lichaam zorgt. Voeding, slaap, beweging, ontspanning, het zijn allemaal dingen waarmee je zonder voldoende zelfrespect je lijf als het ware kunt aftuigen. Maar mét zelfrespect krijg je ook meer respect voor je lichaam! En dat maakt dat je je weer beter voelt, waardoor je respect voor jezelf weer groeit.

Deze opwaartse spiraal zet je in gang met de sessie Vergroot je zelfrespect! Op onbewust niveau bouw je je zelfrespect weer op.

Je ontdekt, of herontdekt, wat jouw goede kwaliteiten zijn. Je verbetert je zelfvertrouwen, en je haalt weer innerlijke kracht uit jezelf om moeilijke situaties te doorstaan.

Je voelt je beter over jezelf, je gaat weer vol in het leven staan en verbetert je sociale leven. Een groeiend zelfrespect zet je weer in de lift en je haalt vanaf nu uit jouw leven wat erin zit!

Download nu Vergroot je zelfrespect en ontdek hoe enorm waardevol jij bent voor jezelf en anderen

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 7001
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.