Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Bestrijd elke soort ziekte

Het menselijk lichaam is een fantastisch biologisch complex organisme. Het is een ingewikkeld geheel van organen, weefsels en cellen.

Zo heb je het skelet, dat stevigheid geeft, zintuigen zoals je oren om te horen, ogen om te zien, een neus om te ruiken, en een huid om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf en te voelen.

Vanbinnen heb je een complex zenuwstelsel dat ervoor zorgt dat je kunt voelen en dat signalen van je hersenen overgebracht kunnen worden naar bijvoorbeeld je spieren. Daardoor kun je bewegen.

Je hebt hersenen om te denken, longen om te ademen en een hart en bloedvatenstelsel om voedingsstoffen en zuurstof door het hele lichaam te transporteren.

Een spijsverteringssysteem dat voedsel en drinken omzet in energie. En je hebt een immuunsysteem dat ziektekiemen van buitenaf tegenhoudt en het lichaam als een fort beschermt.

Jouw lichaam is een prachtig complex systeem. Maar er kan weleens iets mis gaan. En dat kan vele oorzaken hebben, bijvoorbeeld een ongeval of een infectie.

Het lichaam of beter gezegd delen daarvan, kunnen ziek worden. Jouw innerlijk herstelmechanisme gaat dan voor jou aan het werk om de schade te herstellen.

Alleen in sommige gevallen functioneert dit herstelmechanisme niet goed, omdat het zelf verzwakt is geraakt of niet weet hoe het de beschadiging moet herstellen.

In dat geval is het goed om te weten dat er een krachtige koppeling bestaat tussen geest en lichaam. Vanuit jouw onderbewustzijn kun je namelijk invloed uitoefenen op de werking van je innerlijk herstelmechanisme. Hierdoor kun je jouw kansen op herstel van een ziekte, die niet uit zichzelf weggaat, aanzienlijk vergroten.

De sessie Bestrijd elke soort ziekte helpt je de verstoorde balans in je lichaam herstellen. Je herstelt de staat van je lichaam zoals het was voordat je last kreeg van een bepaalde ziekte.

Deze sessie is dusdanig ontwikkeld dat het jouw onderbewustzijn aanspreekt om precies dat wat er gedaan moet worden te genezen.

Want ondanks dat herstel uit zichzelf soms niet mogelijk is, weet jouw onderbewustzijn wel exact wat er aan scheelt.

En met de sessie Bestrijd elke soort ziekte geef je jouw onderbewustzijn de noodzakelijk nieuwe instructies, waarmee je jouw gezondheid op een efficiënte manier snel en pijnloos maximaliseert.

Luister regelmatig naar deze sessie en je geeft jouw innerlijk herstelmechanisme er een enorme oppepper mee, waardoor natuurlijk herstel en genezing binnen handbereik komt.

Download nu Bestrijd elke soort ziekte en verdrijf elke soort ziekte snel en natuurlijk

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1901
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.