Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Hulp bij diabetes

Een andere naam voor diabetes is ook wel suikerziekte. Soms afgekort tot ‘suiker’. Op de website van het diabetesfonds lezen we onder andere:

“Diabetes is de meest voorkomende ziekte in Nederland. Het is een chronische ziekte die voor veel andere problemen zorgt: diabetes heeft een domino-effect. Veel mensen met diabetes krijgen ook te maken met bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, uitval van nieren en slechtziendheid.”

 • Aantal Nederlanders die weten dat ze diabetes hebben: 740.000.
 • Mensen met diabetes bij wie de diagnose nog niet is gesteld: minstens 250.000.
 • In totaal zijn er in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen met diabetes.
 • Jaarlijks horen 71.000 Nederlanders dat ze diabetes hebben.
 • In Nederland overlijden jaarlijks evenveel mensen aan diabetes als aan borstkanker, namelijk ruim 3.000. Dat zijn 8 mensen per dag. Daarnaast overlijden er nog veel meer mensen aan de gevolgen van diabetes, waardoor het getal naar schatting boven de 10.000 uitkomt.
 • Negen op de tien mensen met diabetes hebben diabetes type 2. Een op de tien heeft diabetes type 1.
 • Het aantal Nederlanders met diabetes is tussen 2000 en 2007 met ruim de helft gestegen (55%).
 • Als het zo doorgaat, zullen in 2025 ruim 1,3 miljoen Nederlanders de diagnose diabetes hebben. Met daarnaast een onbekend aantal mensen bij wie het nog niet is ontdekt.

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te weten dat diabetes een vreselijke aandoening is. Het hebben van diabetes is dan ook een zware last voor diegene die er aan lijdt.

In een artikel dat op 6 november 2012 verscheen in Engeland, staat vermeld dat er alleen al in Engeland meer dan vierentwintigduizend (24.000) mensen ELK JAAR VROEGTIJDIG OVERLIJDEN, doordat zij (verkeerde) diabetesmedicatie voorgeschreven kregen. Lees daarvoor het engelstalige artikel hier.

Veel mensen met diabetes krijgen te maken met langetermijngevolgen van diabetes. Die komen vooral door hoge bloedsuikers, beschadigde bloedvaten en hoge bloeddruk en cholesterol.

 • 40-56% van de mensen met diabetes heeft last van één of meerdere chronische complicaties van diabetes. Dus 1 op de 2 mensen. Vaak hebben ze daar al mee te maken op het moment van de diagnose, wanneer ze al een hele tijd ongemerkt diabetes hadden.
 • De kans op deze complicaties stijgt naarmate mensen de ziekte langer hebben. De resterende levensverwachting voor mensen met diabetes op 45-jarige leeftijd is tien jaar korter dan voor leeftijdsgenoten zonder diabetes. Dat komt vooral door de gevolgen van diabetes.
 • Van de mensen met diabetes tussen 15 en 64 jaar is ongeveer een kwart geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Ook dit hangt vooral samen met de gevolgen of slecht te reguleren bloedsuiker.

Bekende gevolgen van diabetes:

 • Hart- en vaatziekten: 10-43% van de mensen met diabetes krijgt hiermee te maken, waarvan het merendeel mensen met diabetes type 2. Eén op de tien sterfgevallen t.g.v. hart- en vaatziekten komt door diabetes. Het risico op hart- en vaatziekten is voor mensen met diabetes twee- tot viermaal zo hoog als voor mensen zonder type 2 diabetes. Voor het idee: iemand met diabetes type 2 heeft evenveel kans op een eerste hartaanval als iemand zonder diabetes die al eens een hartaanval heeft gehad.
 • Oogproblemen: 4-46%, oplopend naar 82% na 20 jaar diabetes type 1.
 • Nierschade: 5-40%, afhankelijk van het aantal jaren diabetes, waarvan het merendeel mensen met diabetes type 1.
 • Aangetaste zenuwen: 6-34%, afhankelijk van het aantal jaren diabetes.
 • Dementie en schade aan het brein: tot twee keer zo grote kans op mentale achteruitgang. Tot 8% van de gevallen van dementie komt door diabetes.
 • Depressie: 1 op de 6 mensen met diabetes lijdt aan depressie. Dat is twee keer vaker dan in de algemene bevolking.

Is diabetes te genezen?

Stel je voor dat er een methode zou zijn waarmee je snel en voorgoed van diabetes kunt afkomen, ook al zegt de huidige medische wetenschap dat dit niet kan. En stel je voor dat dit nou wel kan, zou je dit dan willen?

Weet dan dat het innerlijk herstelmechanisme van de Mens, zo krachtig is dat het dit kan doen. Het is aangetoond dat het eigen menselijk herstelmechanisme in staat is om diabetes herstellen. Er zijn mensen bij wie dit spontaan gebeurt, alleen is dat een kleine groep.

Hypnose helpt diabetes te genezen

Ook jouw innerlijk herstelmechanisme kan dit voor jou doen en je van diabetes genezen of ervoor zorgen dat je er minder tot nagenoeg geen last meer van hebt. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is ervoor te zorgen dat jouw innerlijk herstelmechanisme hulp krijgt zodat het ‘weet wat het moet doen’.

Het dient als het ware geïnstrueerd oftewel geprogrammeerd te worden, zodat het de oorzaak van diabetes kan aanpakken. Dit herprogrammeren kun je simpel en snel doen met de hypnosesessie Hulp bij diabetes.

Deze hypnosesessie helpt zowel de insulineproductie als de insulineopname in het lichaam te herstellen en te stabiliseren. Hierdoor stabiliseer je de bloedsuikerspiegelbalans en is deze sessie effectief tegen diabetes type 1 en 2.

Luister naar de sessie Hulp bij diabetes om het onderbewustzijn te herprogrammeren, waardoor de bloedsuikerspiegel voortaan automatisch op het juiste niveau blijft.

Door deze verandering ben je gezonder, fitter en energieker.

De sessie stabiliseert en balanceert de innerlijke hormoonhuishouding en repareert het innerlijke herstelmechanisme.

 • Voel je sterker, gezonder en beter en kom vrij van injecties
 • Leef stabiel zonder de nadelen van diabetes en haal alles uit het leven dat je wilt

Let op: Ondanks dat je met deze hypnosesessie in staat bent diabetes aan te pakken, adviseren wij echter wel om je diabetesconditie (voorlopig) door de arts te laten controleren, totdat vastgesteld is dat je met medicijnen kunt minderen of stoppen.

Download nu de sessie Hulp bij diabetes en ontdek dat diabetes te genezen is

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 297,00

SKU: 1905
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Ik heb “hulp bij diabetes”voor mijn vriendin besteld. Zij is onbekend met het fenomeen computer. Dat doe ik dus voor haar.

  Afgelopen weekend heeft zij het voor het eerst beluisterd en ze is zeer enthousiast. Het voelt erg goed voor haar.

  M.vr.gr. Janny

 • Beste Michel,

  Ik heb hem al wel 2 keer beluisterd. Ik heb zelf gelukkig geen diabetes maar mijn moeder zit er tegen aan en kwam je aktie tegen op Niburu en dacht dan heb ik hem vast.

  Mijn moeder komt donderdag en dan gaan we er mee beginnen. Ik vind het echt een supersessie en een hele fijne stem om te volgen. Mijn complimenten en bedankt.

  Ik ben zeer geïntereseerd in Hypnose en ben erg benieuwd hoe ze er op gaat reageren omdat ze niet goed of eigenlijk helemaal niet kan visualiseren.

  Met vriendelijke groet,

  Astrid

 • Hallo Michel,

  Sorry voor mijn late reactie. Ik heb een tijdje geleden de sessie hulp bij diabetes gedownload. Mijn dank.

  Ik heb het nu een aantal malen beluisterd en merk al dat mijn bloedsuikers veel lager en stabieler zijn. Het werkt echt! Nogmaals mijn dank!!

  Als ik iets kan terug doen dan hoor ik dat graag.

  Hartelijke groeten,

  Mustafa

 • Hallo Michel,

  Ik luister elke dag naar de sessie en nog steeds heb ik pijn in mijn linker been gedurende de gehele sessie. Daarna is het over. Vanochtend ben ik voor mijn diabetescontrole geweest en toen bleek dat mijn suikerspiegel gedaald was!! Ik ben hier erg trots op!

  Nu is mijn vraag aan jou:wat doe ik met de medicatie? Kan ik minderen en eventueel t.z.t. stoppen? Ik leef gezond, eet gezond en neem voldoende lichaamsbeweging. Wel heb ik een verhoogde bloeddruk.

  Ik wil je nog laten weten dat ik erg blij ben met de sessie. De muziek en jouw stem geven me veel rust.

  Vriendelijke groet van Klaas

 • Hallo Michel Lejeune,

  Bijna vier weken terug heb ik de cursus “Hulp bij diabetes” van u gekregen. Deze sessie heb drie weken achter elkaar soms twee keer per dag beluisterd. Nu ben ik van mijn diabetes af.

  Ik gebruik geen medicijnen meer en ik voel mij een stuk beter. Ik heb ook nog een hulp cursus gekregen “Master Your Mind” En deze hielp ook erg goed voor de motivatie. Er worden in die cursus hele goede suggesties gegeven. En ik luister er dan ook regelmatig naar.

  Daarna heb ik de cursus “Vrij van oorsuisen” gekocht. Deze heb ik nu vijf keer beluisterd en ik begin al te merken dat de ruis die ik in mijn oren had al een stuk minder is geworden.

  Het is toch wel verbazingwekkend dat het zo goed werkt. Je zou haast kunnen zeggen dat je kwalen waarvan men zegt dat ze nooit meer overgaan niet waar is.

  Want hoe vaak is er tegen mij gezegt dat diabetes een ziekte is die nooit meer over gaat en dat het dan langzaam steeds erger wordt. Voor mij werken deze hypnose sessies heel erg goed. En waarom dan ook niet voor een ander. Ik ben hier dan ook heel erg tevreden over.

  En ik ben super blij dat deze ziekte verledentijd is.

  Chris

 • Hallo Michel Lejeune,

  Ik ben zeer tevreden over de hypnose cursus “Hulp bij Diabetes”. Deze cursus volg ik nu bijna 14 dagen elke dag twee keer soms een keer per dag. Zoals ik in de voorgaande mail al schreef had ik mijn medicijn gebruik al verminderd en dat werkte goed. Ik ben op zaterdag 24-11-12 gestopt met medicijnen in nemen om gewoon eens uit te proberen. En tot mijn verbazing merkte ik geen verslechtering ik ging mij zelfs beter voelen.

  Moet ik nu ook doorgaan met deze cursus tot vier weken? Want ik voel mij niet meer ziek volgens mij ben ik er al vanaf. Wat ik dus ook al opmerkte was dat mijn gezichtsvermogen er aanzienlijk op vooruit is gegaan eigenlijk was dat het referentiepunt van de diabetes. Want ik kon aan mijn ogen merken dat de suikerspiegel hoog ofwel te hoog was. meestal was het zo dat ik s’avonds slechter ging zien maar daar merk ik totaal niets meer van. Het valt mij zelfs op dat ik dan gewoon nog goed zie.

  De dove plekken onder mijn voeten zijn nog niet weg maar dat wacht ik nog wel af volgens mij wordt het wel wat minder maar daar kan ik niet zoveel van merken. Het wordt in ieder geval niet erger.

  Als dat blijft heeft u daar dan ook een passende hypno sessie voor? Als het bloed gezond is en de suikerspiegel normaal is dan moet dat volgens mij wel overgaan.

  Heel erg bedankt.

  Chris

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.