Menu
Hulp bij diabetes

Hulp bij diabetes

5.00 van de 5 based on 2 customer ratings
(2 klantbeoordelingen )

Op de website van het diabetesfonds lezen we onder andere:

“Diabetes is de meest voorkomende ziekte in Nederland. Het is een chronische ziekte die voor veel andere problemen zorgt: diabetes heeft een domino-effect. Veel mensen met diabetes krijgen ook te maken met bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, uitval van nieren en slechtziendheid.”

 • Aantal Nederlanders die weten dat ze diabetes hebben: 740.000.
 • Mensen met diabetes bij wie de diagnose nog niet is gesteld: minstens 250.000.
 • In totaal zijn er in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen met diabetes.
 • Jaarlijks horen 71.000 Nederlanders dat ze diabetes hebben.
 • In Nederland overlijden jaarlijks evenveel mensen aan diabetes als aan borstkanker, namelijk ruim 3.000. Dat zijn 8 mensen per dag. Daarnaast overlijden er nog veel meer mensen aan de gevolgen van diabetes, waardoor het getal naar schatting boven de 10.000 uitkomt.
 • Negen op de tien mensen met diabetes hebben diabetes type 2. Een op de tien heeft diabetes type 1.
 • Het aantal Nederlanders met diabetes is tussen 2000 en 2007 met ruim de helft gestegen (55%).
 • Als het zo doorgaat, zullen in 2025 ruim 1,3 miljoen Nederlanders de diagnose diabetes hebben. Met daarnaast een onbekend aantal mensen bij wie het nog niet is ontdekt.

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te weten dat diabetes een vreselijke aandoening is. Het hebben van diabetes is dan ook een zware last voor diegene die er aan lijdt.

In een artikel dat op 6 november 2012 verscheen in Engeland, staat vermeld dat er alleen al in Engeland meer dan vierentwintigduizend (24.000) mensen ELK JAAR VROEGTIJDIG OVERLIJDEN, doordat zij (verkeerde) diabetesmedicatie voorgeschreven kregen. Lees daarvoor het engelstalige artikel hier.

Veel mensen met diabetes krijgen te maken met langetermijngevolgen van diabetes. Die komen vooral door hoge bloedsuikers, beschadigde bloedvaten en hoge bloeddruk en cholesterol.

 • 40-56% van de mensen met diabetes heeft last van één of meerdere chronische complicaties van diabetes. Dus 1 op de 2 mensen. Vaak hebben ze daar al mee te maken op het moment van de diagnose, wanneer ze al een hele tijd ongemerkt diabetes hadden.
 • De kans op deze complicaties stijgt naarmate mensen de ziekte langer hebben. De resterende levensverwachting voor mensen met diabetes op 45-jarige leeftijd is tien jaar korter dan voor leeftijdsgenoten zonder diabetes. Dat komt vooral door de gevolgen van diabetes.
 • Van de mensen met diabetes tussen 15 en 64 jaar is ongeveer een kwart geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Ook dit hangt vooral samen met de gevolgen of slecht te reguleren bloedsuiker.

Bekende gevolgen van diabetes:

 • Hart- en vaatziekten: 10-43% van de mensen met diabetes krijgt hiermee te maken, waarvan het merendeel mensen met diabetes type 2. Eén op de tien sterfgevallen t.g.v. hart- en vaatziekten komt door diabetes. Het risico op hart- en vaatziekten is voor mensen met diabetes twee- tot viermaal zo hoog als voor mensen zonder type 2 diabetes. Voor het idee: iemand met diabetes type 2 heeft evenveel kans op een eerste hartaanval als iemand zonder diabetes die al eens een hartaanval heeft gehad.
 • Oogproblemen: 4-46%, oplopend naar 82% na 20 jaar diabetes type 1.
 • Nierschade: 5-40%, afhankelijk van het aantal jaren diabetes, waarvan het merendeel mensen met diabetes type 1.
 • Aangetaste zenuwen: 6-34%, afhankelijk van het aantal jaren diabetes.
 • Dementie en schade aan het brein: tot twee keer zo grote kans op mentale achteruitgang. Tot 8% van de gevallen van dementie komt door diabetes.
 • Depressie: 1 op de 6 mensen met diabetes lijdt aan depressie. Dat is twee keer vaker dan in de algemene bevolking.

Is diabetes te genezen?

Stel je voor dat er een methode zou zijn waarmee je snel en voorgoed van diabetes kunt afkomen. En stel je voor dat dit nou wel kan, zou je dit dan willen?

Weet dan dat het innerlijk herstelmechanisme van de Mens, zo krachtig is dat het dit kan doen. Het is aangetoond dat het eigen menselijk herstelmechanisme in staat is om diabetes herstellen. Er zijn mensen bij wie dit spontaan gebeurt, alleen is dat een kleine groep.

 

*** UPDATE 13 NOVEMBER 2018 ***
Onlangs verscheen op nu.nl een artikel, waarin endocrinoloog en internist Professor Hanno Pijl, die onderzoek doet naar diabetes bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), gezegd heeft dat diabetes type 2 toch wel te genezen is. Dit in tegenstelling tot eerdere uitspraken dat diabetes ongeneeslijk zou zijn.
*** UPDATE 13 NOVEMBER 2018 ***

 

Hypnose helpt diabetes te genezen

Ook jouw innerlijk herstelmechanisme kan dit voor jou doen en je van diabetes genezen of ervoor zorgen dat je er minder tot nagenoeg geen last meer van hebt. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is ervoor te zorgen dat jouw innerlijk herstelmechanisme hulp krijgt zodat het ‘weet wat het moet doen’.

Het dient als het ware geïnstrueerd oftewel geprogrammeerd te worden, zodat het de oorzaak van diabetes kan aanpakken. Dit herprogrammeren kun je simpel en snel doen met de hypnosesessie Hulp bij diabetes.

Deze hypnosesessie helpt zowel de insulineproductie als de insulineopname in het lichaam te herstellen en te stabiliseren. Hierdoor stabiliseer je de bloedsuikerspiegelbalans en is deze sessie effectief tegen diabetes type 1 en 2.

Luister naar de sessie Hulp bij diabetes om het onderbewustzijn te herprogrammeren, waardoor de bloedsuikerspiegel voortaan automatisch op het juiste niveau blijft.

Door deze verandering ben je gezonder, fitter en energieker.

De sessie stabiliseert en balanceert de innerlijke hormoonhuishouding en repareert het innerlijke herstelmechanisme.

 • Voel je sterker, gezonder en beter en kom vrij van injecties
 • Leef stabiel zonder de nadelen van diabetes en haal alles uit het leven dat je wilt

Let op: Ondanks dat je met deze hypnosesessie in staat bent diabetes aan te pakken, adviseren wij echter wel om je diabetesconditie (voorlopig) door de arts te laten controleren, totdat vastgesteld is dat je met medicijnen kunt minderen of stoppen.

Download nu de sessie Hulp bij diabetes en ontdek dat diabetes te genezen is

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
SKU: 1905S Categorie:
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers
 • Beoordelingen (2)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 5.00 out of 5 stars
2 beoordelingen
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

2 reviews for Hulp bij diabetes

 1. chris@trancewerk.nl
  5 van 5

  Ik ben super blij dat deze ziekte verledentijd isHallo Michel Lejeune,

  Bijna vier weken terug heb ik de cursus “Hulp bij diabetes” van u gekregen. Deze sessie heb drie weken achter elkaar soms twee keer per dag beluisterd. Nu ben ik van mijn diabetes af.

  Ik gebruik geen medicijnen meer en ik voel mij een stuk beter. Ik heb ook nog een hulp cursus gekregen “Master Your Mind” En deze hielp ook erg goed voor de motivatie. Er worden in die cursus hele goede suggesties gegeven. En ik luister er dan ook regelmatig naar.

  Daarna heb ik de cursus “Vrij van oorsuisen” gekocht. Deze heb ik nu vijf keer beluisterd en ik begin al te merken dat de ruis die ik in mijn oren had al een stuk minder is geworden.

  Het is toch wel verbazingwekkend dat het zo goed werkt. Je zou haast kunnen zeggen dat je kwalen waarvan men zegt dat ze nooit meer overgaan niet waar is.

  Want hoe vaak is er tegen mij gezegt dat diabetes een ziekte is die nooit meer over gaat en dat het dan langzaam steeds erger wordt. Voor mij werken deze hypnose sessies heel erg goed. En waarom dan ook niet voor een ander. Ik ben hier dan ook heel erg tevreden over.

  En ik ben super blij dat deze ziekte verledentijd is.

  Chris

  Is deze beoordeling nuttig? 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig

 2. chris@trancewerk.nl
  5 van 5

  Ik ben zeer tevreden over de hypnose cursus "Hulp bij Diabetes"Hallo Michel Lejeune,

  Ik ben zeer tevreden over de hypnose cursus "Hulp bij Diabetes". Deze cursus volg ik nu bijna 14 dagen elke dag twee keer soms een keer per dag. Zoals ik in de voorgaande mail al schreef had ik mijn medicijn gebruik al verminderd en dat werkte goed. Ik ben op zaterdag 24-11-12 gestopt met medicijnen in nemen om gewoon eens uit te proberen. En tot mijn verbazing merkte ik geen verslechtering ik ging mij zelfs beter voelen.

  Moet ik nu ook doorgaan met deze cursus tot vier weken? Want ik voel mij niet meer ziek volgens mij ben ik er al vanaf. Wat ik dus ook al opmerkte was dat mijn gezichtsvermogen er aanzienlijk op vooruit is gegaan eigenlijk was dat het referentiepunt van de diabetes. Want ik kon aan mijn ogen merken dat de suikerspiegel hoog ofwel te hoog was. meestal was het zo dat ik s'avonds slechter ging zien maar daar merk ik totaal niets meer van. Het valt mij zelfs op dat ik dan gewoon nog goed zie.

  De dove plekken onder mijn voeten zijn nog niet weg maar dat wacht ik nog wel af volgens mij wordt het wel wat minder maar daar kan ik niet zoveel van merken. Het wordt in ieder geval niet erger.

  Als dat blijft heeft u daar dan ook een passende hypno sessie voor? Als het bloed gezond is en de suikerspiegel normaal is dan moet dat volgens mij wel overgaan.

  Heel erg bedankt.

  Chris

  Is deze beoordeling nuttig? 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten