Life Saver Programma (5-delig)

De werkelijke oorsprong van ziekte is in tegenstelling tot wat je vaak denkt niet (nooit) een virusinfectie. Virussen zijn ooit bedacht door Louis Pasteur die grote fraude pleegde met zijn onderzoeken. Zijn theorie, de z.g. ‘germ-theorie’, is inmiddels bewezen ontkracht en gedebunkt.

Wil je hier meer over weten, lees dan deze blog.

Maar toch worden mensen ziek. Soms zo ernstig ziek dat zij sterven.

Wat maakt je dan wel ziek?

De twee grootste veroorzakers van ziekte zijn vergiftiging en je mentale onbewuste overtuiging (=programmering).

Anita Moorjani had een aggressieve vorm van lymfeklierkanker die door haar hele lichaam was uitgezaaid. Ze had overal grote bulten die opengebarsten waren en haar organen waren ermee gestopt. Zij had nog enkele uren te leven en gleed weg in een diep coma.

Tijdens haar coma kreeg zij een BDE, waarin haar duidelijk werd wat de werkelijke oorzaak was van haar dodelijke kanker. Tijdens haar BDE besloot ze uiteindelijk terug te keren naar haar fysieke lichaam en de kennis die ze had gekregen mee te nemen.

Ze ontwaakte uit haar coma en stelde iedereen bij haar sterfbed gerust. Niemand geloofde haar. Iedereen dacht dat dit haar allerlaatste woorden waren in een opleving.

Ze genas en slechts 7 weken daarna was ze volledig kankervrij. Enkele maanden daarna was ze weer helemaal aangesterkt en stond ze weer met beide benen in het leven. Ze vertelt haar eigen verhaal in een video, in deze blog.

Wat ze leerde tijdens haar BDE was dat er vijf (!) kernwaarden zijn, die ogenschijnlijk niet zo belangrijk lijken, maar die uiteindelijk van levensbelang zijn als je gezond wilt zijn, van ziektes wilt genezen en/of simpelweg gelukkiger wilt leven.

Deze vijf kernwaarden zijn:

 1. Hou van jezelf
 2. Leef je leven zonder angst
 3. Maak meer plezier en lach meer
 4. Zie het leven als een geschenk en zie de enorme waarde ervan in
 5. Wees altijd jezelf

Met behulp van het 5-delige ‘Life Saver’-programma, installeer je precies deze 5 kernwaarden in je onderbewustzijn. Het zijn vijf pijlers voor een gezond lichaam. Het programma programmeert deze vijf kernwaarden in je onderbewustzijn, waardoor je een veel betere, sterkere en gezondere basis voor je hele wezen creëert.

Wat krijg je:

1. Leer van jezelf houden
Ervaar hoe houden van jezelf een positieve verandering in je leven teweegbrengt. Je krijgt minder (lees: geen) negatieve gedachten meer over jezelf, waardoor je positief gaat focussen op alles in jouw geest en lichaam.
2. Vrij van alle angsten
Merk dat je angsten verdwijnen, je meer lef krijgt en je vrijer en blijer leeft. Vrij van angsten betekent óók dat je je geen zorgen meer maakt en je dus niet meer onbewust focust op dat waar je bang voor bent.
3. Krijg veel meer humor
Met meer humor ga je vanzelf meer plezier maken en lach je meer. Bijkomend voordeel is dat je met meer humor en plezier, negativiteit verdrijft, waardoor je automatisch meer focust op positiviteit, dat extreem heilzaam is voor je.
4. Wees dankbaar
Een zeer belangrijke sessie die je helpt de krachtige uitwerkingen van dankbaarheid voor je hele leven te gaan ervaren. Dankbaarheid, mits het van binnenuit komt, is uitermate helend en positief voor lichaam en geest.
5. Jezelf zijn bij anderen
Wanneer je echt jezelf kunt zijn bij anderen, heb je mentaal veel minder frictie. En dat is een belangrijke sleutel om mentaal en fysiek gezonder te worden / te zijn.

 

Je hoeft geen enge ziekte of BDE te krijgen om het tij te keren en te leren wat je moet doen om gezond te zijn, te worden of te voorkomen dat je iets ernstigs krijgt.

Programmeer nu je onderbewustzijn op de eenvoudigste en meest soepele manier door te luisteren naar de vijf delen van het ‘Life Saver’-programma.

Je krijgt elke sessie in twee varianten: Hypnose en Multiliminal!

Uiteraard zit bij elke sessie ook de introductie mp3, waardoor je in totaal 15 downloads krijgt.

Dit 5-delige programma kun je letterlijk een life-saver noemen, omdat je er de vijf kernwaarden mee in je onderbewustzijn programmeert. Precies zoals Anita Moorjani je uitlegde in haar video, waarin ze spectaculair genas van haar kanker.

 489,93

SKU: 7105
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.