Menu

Hypnotisch ooglaseren

Wanneer je wazig gaat zien, is het een logische gedachte dat je naar de oogarts of opticien gaat, waarna je mogelijk een bril of contactlenzen voorgeschreven krijgt of ervoor kiest om de ogen te laten laseren.

Ben je bijziend, verziend of heb je een astigmatische oogafwijking, waardoor je cilinderglazen of -lenzen hebt en overweeg je een ooglaserbehandeling, beantwoord dan eens de volgende vraag:

Vind je het niet vreemd dat mensen denken dat een bril of lenzen iets blijvends is?

Als je griep krijgt, of een arm breekt, is dat toch ook niet blijvend?

Ook verwacht men vaak dat dit soort ‘refractieafwijkingen’ in de loop van de tijd erger worden en er steeds sterkere glazen of lenzen nodig zijn. Totdat men een bepaalde sterkte of leeftijd bereikt heeft en het zich stabiliseert. Misschien kreeg je als kind een brilletje en werden de glazen steeds sterker? Herken je dat?

Maar wist je dat het al bijna honderd jaar bekend is dat de scherpte van je zicht niet alleen bepaald wordt door de fysieke functie van het oog, maar ook door hoe we onze ogen gebruiken. Zo heeft bijvoorbeeld je onbewuste programmering een grote invloed op de scherpte van je zicht.

In het jaar 1920 schreef W.H. Bates een in die tijd zeer controversieel boek, waarin hij uitlegde hoe het gezichtsvermogen beïnvloed en verbeterd kon worden zonder gebruik te maken van een bril. Met andere woorden: bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie (‘ouderdomsverziendheid’) kunnen verbeteren en zelfs verdwijnen.

Bates ging ervan uit dat de oogbol onder constante spanning staat van de oogspieren er omheen. Is die spanning verkeerd, doordat we aangeleerd hebben ‘verkeerd’ te kijken, dan vervormt de oogbol een beetje, waardoor we wazig gaan zien. Doe je dat één keer, dan is er niets aan de hand. Maar doe je dat constant, dan is het scherptezicht ook constant verstoord.

Een bril, contactlenzen of laserbehandeling corrigeert het scherptezicht op dat moment, maar doet niets aan die verkeerde spierspanning. Het neemt de oorzaak van het wazig zien niet weg. Daardoor zal de vervorming langzaam verder gaan en is na verloop van tijd een sterkere correctie nodig (of een nieuwe laserbehandeling).

En zelfs in onze huidige ‘moderne’ tijd, is dit onderwerp nog steeds controversieel. Nu is het echter de brillen- en contactlensindustrie die je aan de bril of lens willen houden, want zo blijven zij verdienen aan iets dat per definitie tijdelijk is. Want een oogafwijking IS tijdelijk als je maar op de goede manier omgaat met je ogen. En hoe je dat doet leert deze industrie je uiteraard niet, want dan zijn ze je als klant kwijt.

De hypnosesessie Hypnotisch ooglaseren helpt je op de juiste manier omgaan met je ogen, zodat ze echt tot rust kunnen komen en kunnen herstellen. Zo helpt de sessie de spierspanning rond de oogbollen helemaal los te laten. In combinatie met een Bates-ontspanningsoefening en een stuk onbewuste herstel-programmering ga je met de sessie Hypnotisch ooglaseren op een 100% natuurlijke wijze je gezichtsscherpte terugkrijgen.

Je gaat vanzelf je ogen beter gebruiken, waarna binnen enkele weken je gezichtsscherpte al merkbaar verbetert. Heb je een bril of lenzen en/of overweeg je een laserbehandeling, doe dan eerst deze 100% natuurlijke oogherstelmethode. Vanuit je onderbewustzijn wordt de natuurlijke spierspanning rond de oogbol hersteld, waardoor je gezichtsvermogen aanzienlijk verbetert.

Download nu de sessie Hypnotisch ooglaseren en geniet weer van een natuurlijk scherp zicht

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hypnotisch ooglaseren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten