Hypnotisch ooglaseren

Wanneer je wazig gaat zien, is het een logische gedachte dat je naar de oogarts of opticien gaat, waarna je mogelijk een bril of contactlenzen voorgeschreven krijgt of ervoor kiest om de ogen te laten laseren.

Ben je bijziend, verziend of heb je een astigmatische oogafwijking, waardoor je cilinderglazen of -lenzen hebt en overweeg je een ooglaserbehandeling, beantwoord dan eens de volgende vraag:

Vind je het niet vreemd dat mensen denken dat een bril of lenzen iets blijvends is?

Als je griep krijgt, of een arm breekt, is dat toch ook niet blijvend?

Ook verwacht men vaak dat dit soort ‘refractieafwijkingen’ in de loop van de tijd erger worden en er steeds sterkere glazen of lenzen nodig zijn. Totdat men een bepaalde sterkte of leeftijd bereikt heeft en het zich stabiliseert. Misschien kreeg je als kind een brilletje en werden de glazen steeds sterker? Herken je dat?

Maar wist je dat het al bijna honderd jaar bekend is dat de scherpte van je zicht niet alleen bepaald wordt door de fysieke functie van het oog, maar ook door hoe we onze ogen gebruiken. Zo heeft bijvoorbeeld je onbewuste programmering een grote invloed op de scherpte van je zicht.

In het jaar 1920 schreef W.H. Bates een in die tijd zeer controversieel boek, waarin hij uitlegde hoe het gezichtsvermogen beïnvloed en verbeterd kon worden zonder gebruik te maken van een bril. Met andere woorden: bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie (‘ouderdomsverziendheid’) kunnen verbeteren en zelfs verdwijnen.

Bates ging ervan uit dat de oogbol onder constante spanning staat van de oogspieren er omheen. Is die spanning verkeerd, doordat we aangeleerd hebben ‘verkeerd’ te kijken, dan vervormt de oogbol een beetje, waardoor we wazig gaan zien. Doe je dat één keer, dan is er niets aan de hand. Maar doe je dat constant, dan is het scherptezicht ook constant verstoord.

Een bril, contactlenzen of laserbehandeling corrigeert het scherptezicht op dat moment, maar doet niets aan die verkeerde spierspanning. Het neemt de oorzaak van het wazig zien niet weg. Daardoor zal de vervorming langzaam verder gaan en is na verloop van tijd een sterkere correctie nodig (of een nieuwe laserbehandeling).

En zelfs in onze huidige ‘moderne’ tijd, is dit onderwerp nog steeds controversieel. Nu is het echter de brillen- en contactlensindustrie die je aan de bril of lens willen houden, want zo blijven zij verdienen aan iets dat per definitie tijdelijk is. Want een oogafwijking IS tijdelijk als je maar op de goede manier omgaat met je ogen. En hoe je dat doet leert deze industrie je uiteraard niet, want dan zijn ze je als klant kwijt.

De hypnosesessie Hypnotisch ooglaseren helpt je op de juiste manier omgaan met je ogen, zodat ze echt tot rust kunnen komen en kunnen herstellen. Zo helpt de sessie de spierspanning rond de oogbollen helemaal los te laten.

In combinatie met een Bates-ontspanningsoefening en een stuk onbewuste herstel-programmering ga je met de sessie Hypnotisch ooglaseren op een 100% natuurlijke wijze je gezichtsscherpte terugkrijgen.

Je gaat vanzelf je ogen beter gebruiken, waarna binnen enkele weken je gezichtsscherpte al merkbaar verbetert. Heb je een bril of lenzen en/of overweeg je een laserbehandeling, doe dan eerst deze 100% natuurlijke oogherstelmethode.

Vanuit je onderbewustzijn wordt de natuurlijke spierspanning rond de oogbol hersteld, waardoor je gezichtsvermogen aanzienlijk verbetert.

Download nu de sessie Hypnotisch ooglaseren en geniet weer van een natuurlijk scherp zicht

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 59,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2109
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.