Menu

Scherp en helder zien

Wazig zien is een veel voorkomend probleem. Sommige mensen hebben continu last van een wazig zicht en bij anderen treedt wazig zien plotseling en/of tijdelijk op.

Veel mensen hebben last van een z.g. refractiestoornis. Dat is wanneer het oog niet scherp kan stellen. Verziendheid, bijziendheid en astigmatisme (cilinder) zijn voorbeelden daarvan en kunnen komen door ooglensproblemen of een verkeerde kromming van het hoornvlies.

Een veel voorkomende, doch minder bekende oorzaak is een verkeerd aangeleerde spierspanning van de 6 oogbolspieren, die na gedurende langere tijd ervoor zorgen dat de vorm van de oogbol iets gaat afwijken.

Daardoor zal het brandpunt van het beeld dat je ziet niet meer precies op het netvlies vallen.

De hypnosesessie Scherp en helder zien activeert het zelfherstellende vermogen van het menselijk lichaam, waardoor het natuurlijke zicht kan herstellen.

Ook helpt de sessie Scherp en helder zien om onregelmatigheden in het hoornvlies en ooglens te corrigeren, waardoor zich na verloop van tijd een scherp en helder beeld ontwikkelt.

Na deze sessie ben je verlost van een bril of contactlenzen en is een laserbehandeling onnodig.

Download nu de sessie Scherp en helder zien en verscherp je gezichtsvermogen op een 100% natuurlijke manier

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scherp en helder zien” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten