Menu
Homepagina » Blog » Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin
diabetesvrij.eu

Hoe je snel en gratis van diabetes geneest zonder onzin

Diabetes is een ziekte waarbij je bloedsuikerwaarde (glucose) te hoog is. Glucose krijg je binnen via voedsel en je lichaam reageert daarop door het hormoon insuline aan te gaan maken.

Insuline helpt vervolgens de glucose te transporteren naar je cellen om ze te voorzien van energie. Een glucose-overschot wordt omgezet in lichaamsvet.

Diabetes is de meest voorkomende ziekte in Nederland. Het is een chronische ziekte die voor veel andere problemen zorgt. Het heeft een domino-effect. Veel mensen met diabetes krijgen ook te maken met bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, uitval van nieren, aangetaste zenuwen, dementie en hersenschade, depressie en/of slechtziendheid.

Er zijn verschillende soorten diabetes. Zo heb je diabetes type 1, type 2 en pre-diabetes.

Hardnekkig

Jarenlang werd hardnekkig verteld door artsen en specialisten dat diabetes ongeneeslijk en progressief is. Als je het hebt, kwam je er nooit meer vanaf. En nog steeds is dit wat de meeste artsen je zeggen. Ook op Wikipedia staat een artikel waarin uitgelegd wordt dat diabetes een ongeneeslijke stofwisselingsziekte is. Er zijn talloze onderzoeken die aantonen en bevestigen dat diabetes inderdaad niet te genezen is.

Maar is dat ook zo?

Je kunt je echter wel afvragen wie deze onderzoeken gefinancierd heeft? Is het de farmaceutische industrie? Zij verdienen namelijk miljarden met de verkoop van diabetes-medicijnen. En zij zouden er niet bij gebaat zijn als diabetes genezen kan worden. Voor hen is diabetes een verdienmodel.

Goed nieuws!

Maar er zijn ook andere onderzoeken die het tegenovergestelde aangetoond hebben. Daaruit is naar voren gekomen dat diabetes wel degelijk genezen kan worden.

Dit genezen kan met behulp van je eigen innerlijke herstelmechanisme. Dat is een slim en sterk systeem, maar het is niet perfect. Gebleken is dat wanneer dit systeem een beetje hulp krijgt, het in staat is om diabetes aan te pakken, om te keren en te bestrijden. Op die manier kun je van diabetes genezen.

Belangrijk is te weten dat dit herstelmechanisme aangestuurd wordt vanuit je onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn heeft de regie over dit mechanisme en stuurt het dus aan. Wanneer je jouw onderbewustzijn de juiste instructies geeft, stuurt het jouw herstelmechanisme aan om diabetes te bestrijden.

Hoe doe je dit?

Je kunt dit snel realiseren door enkele keren te luisteren naar een speciaal voor dit doel ontwikkelde hypnotherapie-sessie. Dit is een downloadbaar mp3-audiobestand dat je op een smartphone, tablet of elk ander apparaat dat mp3-bestanden ondersteunt, kunt afspelen.

Je luistert dus thuis en de behandeling duurt 58 minuten, terwijl je op een comfortabele bank of stoel zit of op bed ligt. Je dient deze behandeling verschillende keren te herhalen.

GRATIS!

Ik ontwikkelde deze sessie in samenwerking met psychologen en biedt deze sessie nu GRATIS aan.

Sinds 2006 is deze sessie duizenden keren gedownload en veel mensen zijn er bij gebaat! Velen kwamen inderdaad van hun diabetes af en konden daarna weer een normaal gezond leven leiden, vrij van alle ellende en ongemakken.

En omdat ik graag iedereen wil helpen met zoiets belangrijks als dit, heb ik besloten deze sessie nu gratis aan te bieden. Hierdoor krijgt iedereen met diabetes nu de kans om daar snel en gemakkelijk van te genezen.

Heb je zelf diabetes en wil je er vanaf? Of ken je iemand die het heeft?

Download dan nu deze sessie, of geef de link naar deze site door:

https://www.diabetesvrij.eu

Het kost je dus niets en er zijn geen kleine lettertjes.

https://www.diabetesvrij.eu

Download deze geweldige sessie nu!

Oh… En deel deze blog alsjeblieft zo veel mogelijk op je social media!

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

Over Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten

Mis deze

100% gratis sessie niet!