Ken je deze ‘mindhack’ voor een fantastisch effect?

Deze blog gaat over het verschil tussen aangeleerde negatieve gedachten, de effecten daarvan en hoe je dit omkeert, voor een fenomenaal positief effect.
Ik leg je uit hoe je een ‘mindhack’ kunt toepassen, waarmee je een positiever leven creëert.
Waar negatieve gedachten stiekem een mentaal bloedbad kunnen aanrichten, kunnen positieve gedachten je helpen je doelen te bereiken en veel meer te genieten van je leven. Meer positieve gedachten zorgen voor meer succes en geluk in je leven. Je zit lekkerder in je vel, ervaart meer zelfvertrouwen en voelt je beter over jezelf.

HET IS NIET JOUW SCHULD

Het probleem is echter dat onze taal en eigenlijk de hele wereld om je heen, vol zit met negatieve berichtgeving en negatieve signalen. Hierdoor is het heel gemakkelijk om negatieve gedachten te krijgen. Het is dus niet jouw schuld. Maar je bent wél verantwoordelijk voor het toestaan of tegenhouden van negativiteit in jouw brein.
Je laat toch ook niet zomaar alles en iedereen in je huis? Waarom dan wel in je brein?
Zet de tv maar aan en binnen een paar minuten komen de eerste problemen alweer op je af. Je importeert daarmee als het ware constant de negatieve informatiestromen in je onderbewustzijn.
Het is net zoiets als je voordeur wagenwijd openzetten en elke crimineel die binnen wil komen mag doen wat ie wil bij je in huis.
Maar waarom willen we slecht nieuws horen? Slecht nieuws ‘verkoopt’ nou eenmaal beter dan goed nieuws. Het blijft beter hangen bij mensen en activeert (negatieve) emotie. De zogenaamde nieuwswaarde van negatief nieuws is groter. Vandaar dat je ermee overspoeld wordt. En het gekke is. We vinden het nog vaak zogenaamd belangrijk ook.

NEGATIEF DENKEN –> NEGATIEVE AFGROND

Wat nog vervelender is, is dat negatieve gevoelens, die je krijgt door negatieve gedachten, vaak sterker zijn en langer aanhouden dan positieve gevoelens. Dit komt, doordat je meestal goed getraind bent in het hebben van negatieve gedachten.
Net zoals een spier die sterker wordt als je hem traint, zullen gedachten ook sterker worden als je ze traint. Train je negatieve gedachten door ze vaker te hebben, dan worden ze sterker. Train je positieve gedachten door ze vaker te hebben, dan worden zíj sterker.
Uiteindelijk kunnen negatieve gedachten leiden tot onzekerheid, angsten en depressieve gevoelens.
Voor je het weet steven je af op een negatieve afgrond. Al deze negatieve gevoelens versterken elkaar ook nog en kunnen op hun beurt leiden tot piekeren, slapeloosheid en complete angststoornissen of paniekaanvallen. Al met al leveren negatieve gedachten, hoe verrassend, negatieve gevoelens en negatieve resultaten op in jouw leven.

ALS JE NIKS DOET KAN HET NÓG ERGER WORDEN

En dan is er iets dat nog erger is. Want hoe meer je negatieve berichten er op je afkomen, hoe meer negatieve gedachten je hebt, en hoe meer je daardoor gaat focussen op het negatieve. En datgene waarop je focust, krijg je meer van! Uiteindelijk kun je daardoor één grote negativiteitsmagneet worden.

SNEL OMKEREN!

Soms kun je zo goed geworden zijn in het toestaan en denken van negatieve gedachten, dat je het niet eens meer in de gaten hebt. Je bent onbewust bekwaam, waardoor je het zelfs gewoon bent gaan vinden.
Maar als je je beter wilt voelen, angsten en onzekerheid wilt wissen, positieve resultaten wilt hebben in je leven, dan is het belangrijk om dit proces snel om te keren door tegengas te gaan geven.
Dat betekent dat je meer positieve gedachten zou moeten toestaan en hebben, en negatieve gedachten moet gaan blokkeren. Wanneer je dát doet keer je het proces om en kom je in een opwaartse positieve spiraal terecht.
Maar wist je dat je gemiddeld drie positieve gedachten nodig hebt om één negatieve gedachten te verdrijven? Dat komt doordat de negatieve impact nu nog groter is dan de positieve.
MINDHACK
Ik heb een mindhack voor je, waarmee je in die positieve spiraal kunt komen. Ik heb hem niet zelf bedacht, maar dit komt van dr. Joe Vitale af. En deze mindhack is zo goed dat ik hem graag met je wil delen.
SPEEL HET ‘WAT ALS-SPEL’
Kijk, als je getraind bent in negatief denken, denk je vaak:

  • Wat als dit of dat fout gaat?
  • Wat als er te weinig geld is?
  • Wat als het mislukt?
  • Wat als ik voor dat examen zak?
  • Wat als we morgen weggaan en het regent?

Het zijn ‘wat als’-vragen met iets negatiefs als uitkomst. Dit laat je focussen op het negatieve. Joe Vitale noemt dit ‘what if down’, dus ‘wat als negatief/neerwaarts’.
Je kunt echter ook de tegenvariant gebruiken, ‘what if up’, oftewel ‘wat als positief/opwaarts’:

  • Wat als het super goed gaat?
  • Wat als ik geld overhoud?
  • Wat als het een succes wordt?
  • Wat als ik in één keer slaag?
  • Wat als het stralend mooi weer wordt?

Speel dagelijks minimaal één keer per dag het ‘wat als positief’- spel! Het mag natuurlijk ook vaker. Of als je een negatieve gedachte bij jezelf herkent kun je deze vervangen door een positieve ‘wat als’-variant, en die bijvoorbeeld 5 keer in gedachten te herhalen. Of in plaats van te herhalen, door te borduren op de eerste positieve gedachte.
Bijvoorbeeld, je denkt:

  • Wat als ik voor dat examen zak?… Aha! → Wat als ik voor dat examen slaag? Wat als ik geslaagd ben en met mijn diploma op zak direct wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Wat als ik dezelfde dag nog antwoord krijg dat ik ben aangenomen? Wat als dit de kans van mijn leven blijkt te zijn? Wat als ik mijn dromen kan vervullen door deze kans doordat ik een geweldig salaris verdien?

Nog een voorbeeld:

  • Wat als we morgen weggaan en het regent?… Aha! → Wat als we morgen weggaan en het is prachtig weer?  Wat als het de mooiste dag van dit seizoen blijkt te zijn? Wat als dat wat we gaan doen nog leuker is dan we al dachten? Wat als we morgenavond super voldaan thuiskomen? Wat als we nog een week nagenieten van die prachtige dag morgen?

Snap je het verschil?
Het is een leuk spel, en eigenlijk is het veel meer dan dat. Het is werkelijk een ‘mindhack’, want als je dit spel vaker speelt, wordt het een nieuwe gewoonte. En het is een hele goede gewoonte, omdat je daarmee de negativiteitsmagneet in je sloopt en er een positiviteitsmagneet voor in de plaats terugkrijgt.
Uiteraard vergt dit wel inspanning, omdat je er telkens aan moet denken. Je zult jezelf er constant aan moeten herinneren, anders sluipt die geniepige negativiteit weer snel terug in je. Negativiteit is dan ook als een slang die in je kruipt en je stiekem van binnenuit opvreet. Wil je die verdelgen, dan is deze mindhack een goed werkende methode.

SNELLERE ROUTE

Wanneer je veel sneller deze positiviteitsmagneet wilt activeren voor een enorme toestroom aan positiviteit, dan zul je je onderbewustzijn de keiharde instructies moeten geven dat voor je te realiseren.
Wanneer je namelijk jouw onderbewustzijn de opdracht geeft om deze taak uit te gaan voeren, dan hoef je er niet meer aan te denken. Je kunt dat doen met de speciale sessie ‘Positief Denken‘. Je luistert er een paar keer naar en klaar.
Je onderbewustzijn werkt 24 uur per dag voor je en zal, zonder dat jij eraan hoeft te denken, een soort firewall in je brein activeren, waarmee je negativiteit tegenhoudt.
De gevolgen die je dan gaat ervaren kunnen aanvoelen als een wonder, wat het echter niet is. Het is een logisch gevolg van een krachtige nieuwe programmering in je brein.
Je zult je een heel stuk beter gaan voelen en je zult merken dat je door positieve gedachten een positievere omgeving voor jezelf creëert.
Positief denken geeft bergen energie en er is zelfs aangetoond dat mensen die positief denken langer en gelukkiger leven!
Automatisch positief denken maakt dat je lekkerder in je vel zit en je simpelweg gelukkiger voelt.
Als gevolg daarvan ga je automatisch steeds meer focussen op positieve dingen Je ziet zaken positiever in en daarmee focus je op het positieve.
Uiteindelijk verdrijf je negativiteit en zul je werkelijk een POSITIVITEITSMAGNEET worden. Want ook hier geldt: waar je op focust krijg je meer van.
Om dit heerlijke proces op te starten kun je gebruik maken van de sessie ‘Positief Denken’. Deze mp3 download je naar je computer, smartphone of tablet en je luistert een paar keer naar.
Daarmee installeer je als het ware deze negativiteitsfirewall in je onderbewustzijn en creëer je vanzelf en volautomatisch een onwrikbare en krachtige innerlijke positiviteit.
Download hem nu en voel je voortaan een stuk fijner en positiever!
Doe jezelf een plezier en luister naar deze sessie.
Klik hier voor meer info en downloaden

Copyright © 2006-2024 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier