Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Gids

Hoe leg je veilig contact met jouw persoonlijke gids?

Je bent vast wel bekend met de term ‘een engeltje op je schouder hebben’. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat ze een beschermengel of gids hebben. Iemand, een geleidegids, aan de ‘andere kant’ die ze helpt bij hun aardse leven en het nemen van bijvoorbeeld beslissingen.

Maar wie zijn dit dan en kun je er ook contact mee maken? En zo ja, hoe?

In deze blog zal ik je laten zien dat contact met je gids willen hebben helemaal niet gek is. En als je wilt weten of dit ook voor jou is weggelegd, leg ik je verderop uit hoe ook jíj contact kunt maken met deze beschermengelen of geleidegidsen.

Contact leggen met het onzichtbare leeft enorm onder alle lagen van de bevolking. En het zijn niet de eerste de besten die zich hiermee bezighouden.

Zij willen graag contact

Neem bijvoorbeeld de Noorse prinses Märtha Louise, die zegt dat ze kan praten met engelbewaarders of gidsen. “Om ons heen bevindt zich een oneindig aantal van hen die ons in alle omstandigheden en te allen tijde willen helpen” zei ze.

Ze willen met je in aanraking komen, maar het is belangrijk te weten hoe zij werken, schreef de prinses.

Heel gewoon

Op televisie zijn ook geregeld mensen te zien die aangeven dat zij contact hebben met een of meerdere gidsen. Zo vertelde een 46-jarige vrouw in het Britse tv-programma This Morning over haar relatie met gidsen. “Hij blijft dicht bij me, als een soort astraal vriendje, maar ik noem hem niet mijn vriendje” zei de vrouw in de uitzending over één van haar gidsen.

Contact hebben met je gids is in feite de gewoonste zaak van de wereld. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk en kun jij dat ook?

Laat ik je eerst iets vertellen over de gidsen zelf en waarom ze bij je zijn.

Bijzondere ervaringen uit vorige levens

Veel gidsen ken je al uit vorige levens, vaak als dierbaar familielid of hele goede vriend(in). Zij hebben bijvoorbeeld gekozen om je bij te staan vanuit de astrale wereld, terwijl jij opnieuw hebt gekozen voor een leven op aarde.

Vanuit hun astrale positie zijn ze in staat om jou te helpen bij het oplossen van problemen. En dat kan zelfs gaan om problemen die in een eerder leven zijn ontstaan die nu nog moeten worden opgelost. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar wist je dat hier vooral in de laatste jaren veel onderzoeken naar zijn gedaan?

De Amerikaanse hoogleraar psychiatrie Jim Tucker is gespecialiseerd in neurologische gedragswetenschappen en werkt aan Universiteit van Virginia. Hij doet onderzoek naar kinderen die zeggen dat ze herinneringen hebben aan vorige levens. Tucker zegt dat er hele duidelijke aanwijzingen zijn dat deze kinderen ook daadwerkelijk eerder hebben geleefd.

“Ze weten dingen die ze eigenlijk helemaal niet horen te weten”, zei hij.

Zo bestudeerde hij ene Gus Taylor, die 1,5 jaar na het overlijden van zijn opa geboren werd. Toen Sam anderhalf was, begon hij te praten over een vorig leven. Op het moment dat zijn vader zijn luier verschoonde, keek hij op en zei hij: “Toen ik zou oud was als jij, verschoonde ik jouw luiers.”

Ook zei hij dat hij dat hij “vroeger groot was en nu klein”. Hij wist ook te vertellen dat zijn oma een apparaat had waarmee ze milkshakes voor zijn opa maakte. Volgens Gus’ ouders kon hij deze informatie niet op een normale manier hebben verkregen, omdat hij zijn oma nooit zelf milkshakes heeft zien maken.

Dat zijn toch bijzondere verhalen, nietwaar? (In de boeken die Jim Tucker over zijn onderzoeken schreef staan nog veel meer fascinerende en verbazingwekkende ervaringen van kinderen met kennis uit eerdere levens.)

Wat fascinerend is, is dat deze herinneringen aan vorige levens, vervagen naarmate je ouder wordt. Wanneer je 6 à 7 jaar oud bent, is er meestal niets meer van over en vervolg je je leven in deze tijdlijn. De  herinneringen aan toen zijn dan volledig geblokkeerd.

Je kunt het gewoon zelf

Het kan dus goed zijn dat je de mensen die je in dit leven omringen al in een vorig leven bent tegengekomen. En ook nieuwe mensen in je leven kunnen oude bekenden uit eerdere levens zijn. Je kunt ze op elk tijdstip tegenkomen. En dus ook in de niet fysieke vorm van een gids.

Veel mensen denken echter dat contact leggen met hun gids alleen mogelijk is via een medium. En dat is een misvatting. Dat hoeft namelijk niet: je kunt het gewoon zelf!

Met de speciaal daarvoor ontwikkelde sessie ‘Contact met je gids’ leer je jouw eigen persoonlijke gids kennen. Je krijgt toegang tot de dieper gelegen gebieden van je onderbewustzijn en leert een bepaalde innerlijke stilte te ontwikkelen, die nodig is om te leren communiceren met je gids.

Je gids helpt bij beslissingen nemen

Deze sessie geeft je de mogelijkheid om beter inzicht te krijgen in je huidige leven. Het grote voordeel hiervan is dat je mensen en situaties beter gaat begrijpen. Ook zal je gids je helpen bij het maken van keuzes en je zult de gevolgen van je keuzes beter inzien.

Je gids zal je nooit het nemen van beslissingen uit handen nemen. Jij houdt de regie en blijft zelf verantwoordelijk voor je keuzes.

Maar soms heb je net even dat stukje ruggesteun nodig, om te weten of een besluit wel of niet goed is. En dat is precies wat je gids doet, je steunen als je dat nodig hebt.

De sessie stemt jou af op de frequentie van je doorgaans onhoorbare gids, waardoor je situaties sneller doorziet en betere keuzes maakt. Je komt dingen te weten waar je anders nooit achter kunt komen.

Veilig contact leggen met je persoonlijke gids was nog nooit zo eenvoudig.

Download hier de sessie ‘Contact met je gids’

Copyright © 2006-2021 Trancewerk.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

INTERESSANT

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.