Rijk denken versus arm denken: waarom het ertoe doet

“Gedachten zijn de oorspronkelijke bron van alle rijkdom, alle succes, alle materiële winst, alle grote ontdekkingen en uitvindingen, en van alles dat ooit bereikt is.”
—Claude M. Bristol

Eén van de meest controversiële dingen in de wereld betreft het hebben van meer geld. Financiële rijkdom.
Veel mensen hebben een negatief beeld ontwikkeld bij geld en mensen die financieel rijk zijn. Dit komt, doordat veel geld mensen in staat stelt te doen wat ze willen.
Mensen met slechte bedoelingen kunnen daardoor hun slechte plannen realiseren. Om dezelfde reden kunnen mensen met goede bedoelingen hun goede plannen realiseren. Geld stelt ze in staat daadwerkelijk actie te ondernemen.
Het vervelende is echter dat negatief nieuws enorm opgeblazen en verspreid wordt. Slecht nieuws gaat als een lopend vuurtje rond en goed nieuws ‘verkoopt’ niet. Daardoor zorgen de media ervoor dat slecht nieuws op honderdduizend manieren verspreid wordt. En dat doen ze jaar in jaar uit.
Het gevolg is dat je geld bent gaan associëren met slechte dingen en slechte mensen. En dat is niet eerlijk. Er zijn enorm veel rijke mensen die goede bedoelingen hebben en geweldige projecten financieren. Mensen die goede dingen doen. Alleen hoor je daar weinig over. De media zwijgt daar bijna altijd over. Ze vinden het oninteressant. En dus hoor en zie je voornamelijk rottigheid in het nieuws.
Het probleem
En zo creëerde je in de loop der tijd een negatieve associatie met geld. Het probleem dat door deze negatieve associatie ontstaat is dat je brein geld afwijst op elk mogelijke manier. Je onbewuste programmering stuurt je aan op het weghouden van meer geld. De meest mensen hebben misschien net genoeg geld om rond te komen, maar meer zal het niet zijn. Er is geen overvloed.
Dit komt omdat je brein je veilig wil houden door slechte dingen bij je weg te houden. Het is dus je eigen onbewuste programmering die ervoor zorgt dat je in een minder goede financiële situatie zit. Althans minder goed dan je eigenlijk zou wensen. Alleen tussen wat jij wenst en je onbewuste programmering zit een dikke muur. Een blokkade. Om precies te zijn een geld-blokkade.
Hoe weet je of jij ook last hebt van deze blokkade?
Wel, kijk maar in je portemonnee of op je bankrekening. Bevalt het niet wat je daar ziet? Heb je minder geld dan je zou willen? Dan is de werkelijke achterliggende oorzaak jouw onbewuste geldblokkade die het onmogelijk maakt dat je meer geld hebt.
Soms zijn er mensen met een slechte geldprogrammering die toch ineens meer geld krijgen dan ze gewend zijn. Bijvoorbeeld doordat ze een loterij winnen of een erfenis krijgen. In 9 van de 10 gevallen zijn deze mensen in eerste instantie super blij. Maar binnen de kortste keren zijn ze door hun geld heen en zijn ze terug bij af.
Het is je onbewuste programmering die ervoor zorgt dat je van alles gaat doen om zo snel mogelijk weer van het geld af te komen. Dat doe je echter niet bewust. Vanuit die onbewuste programmering smijt je het geld over de balk, doe je er onverstandige dingen mee of geef je te veel weg.
Deze onbewuste programmering houdt je gevangen in je oude (arme) situatie. Je bent als het ware financieel ge-hijacked. En zodra je buiten de grenzen van deze arme situatie treedt, slaat je onbewuste deel meteen alarm. Het stuurt je vervolgens snel terug naar het bekende (veilige), maar arme gebied.
Wis je onbewuste geldblokkades
Pas wanneer je deze onbewuste geldblokkade wist, open je de deur naar meer geld en kun je versteld staan over de ontelbare manieren hoe geld ineens naar je toe kan komen.
Omdat deze geld-blokkade in je onderbewustzijn zit, zul je hem dáár moeten verwijderen. En dat kun je doen met twee speciaal daartoe ontwikkelde sessies.
Deze twee sessies maken gebruik van de z.g. Multiliminaltechniek. Dit is een geluidstechniek, waarbij je brein binnen 5 minuten in een super-leerstaat terecht komt. Tijdens deze super-leerstaat worden je onbewuste geldblokkades geëlimineerd en worden de deuren geopend naar financiële rijkdom.
De eerste sessie is ‘Word een geldmagneet’. Het effect dat je hiermee bereikt lijkt erg op magnetisme. Maar dan voor geld. Zo zul je het dan ook gaan ervaren. Geld komt ineens vanuit verschillende (meestal onverwachte) kanten op je af.
De tweede sessie is ‘Creëer Rijkdom’ en stelt je in staat om de toestroom van geld ook vast te houden, zodat je vermogen gaat opbouwen.
Als alternatief kun je ook de Hypnose, Binaurale en/of Nachtsessie varianten doen van deze sessies.
Wanneer je vindt dat je meer geld verdient dan je nu hebt, of je wilt om welke andere reden meer geld hebben, wis dan zo snel mogelijk jouw geldblokkades!
Met deze twee sessies herprogrammeer je vlug en veilig dat deel van je onderbewustzijn dat verantwoordelijk is voor jouw financiële succes en rijkdom!

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

 • Dag Michel,
  Mijn vorige brief heeft het niet gehaald in de hoop vragen die je waarschijnlijk worden toegestuurd. Mijn vraag was, al de hypnosesessie, in mijn geval “het plusdenken” en “master your mind” wel effect hebben op je onderbewustzijn, als je halverwege de sessie in een diepe slaap valt? Ik kan enkel ‘s avonds laat de sessie laten horen, maar ik haal nooit het einde. Vandaag mijn vraag, en mijn ongerustheid!Hopende op een geruststellend antwoord, bedank ik U nu reeds. Met vriendelijke groet!

 • INTERESSANT

  Diabetes genezen

  TEST OF JE GESCHIKT BENT!

  VOORDELEN

  >
  Geen producten

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.