Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Bloeddruk verlagen?

Hoge BloeddrukJe bloeddruk is de kracht waarmee je hart het bloed door je bloedvaten pompt. Deze druk op een gezonde waarde houden is belangrijk, omdat je daarmee je hart- en bloedvaten gezond houdt. Daarom is het erg belangrijk dat je goed op je bloeddruk let.
Een te hoge bloeddruk kan voor veel problemen zorgen. Wat de problemen en gevaren hiervan kunnen zijn, en hoe deze te voorkomen en op te lossen zijn, vertel ik je in deze blog.

De gevaren van een te hoge bloeddruk

Als eerste is het grootste gevaar van een te hoge bloeddruk, dat je het niet in de gaten hebt. Je voelt het vaak niet en de symptomen laten zich vaak pas na lange tijd zien, áls ze zich al laten zien.
Deze symptomen kunnen bestaan uit: hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid, overgeven, kortademigheid, rusteloosheid en een wazig zicht. Een aantal andere gevaren zijn nierfalen of het krijgen van een beroerte.

Als gevolg van een verhoogde bloeddruk is de kans op hart- en vaatziekten, zoals het krijgen van een hartaanval of –infarct groter. Hierdoor wordt een hoge bloeddruk ook vaak de stille moordenaar genoemd.

Oorzaken van een hoge bloeddruk

Leer omgaan met stressEen hoge bloeddruk kan worden veroorzaakt door stress en spanning. Het is dus belangrijk dat je goed om leert gaan met stress, zodat je de risico’s van een hoge bloeddruk ten gevolge hiervan kunt elimineren.
Overgewicht speelt ook een belangrijke rol bij een te hoge bloeddruk. Als je te zwaar bent, probeer dan af te vallen. Dit zal niet alleen goed zijn voor je bloeddruk, maar voor je gezondheid in het algemeen.

Hoe voorkom ik een hoge bloeddruk

Doordat de gevaarlijke gevolgen van een te hoge bloeddruk ineens, als je het niet verwacht, en vaak pas na langere tijd, toe kunnen slaan, is het erg belangrijk dat je in je dagelijkse leven goed oplet. Dit kan bijvoorbeeld door een aantal simpele dingen, zoals bijvoorbeeld opletten op wat je eet.

Tips voor een lagere bloeddruk

Wil je een hoge bloeddruk voorkomen of verlagen volg dan deze tips om gevaren te voorkomen.

  • Ten eerste is het verstandig om niet te roken of daarmee te stoppen. Roken verhoogt namelijk je bloeddruk.
  • Leer met stress omgaan, zodat je te allen tijde innerlijk kalm en rustig bent en blijft.
  • Zorg dat je zo min mogelijk overgewicht hebt, wat uiteraard veel meer voordelen biedt dan alleen je bloeddruk verlagen.
  • Verder is het belangrijk om gezond te eten en te proberen zo min mogelijk zout te eten.
  • Ook moet je proberen minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Zo kun je bijvoorbeeld eens de trap nemen in plaats van de lift. Het is goed voor je conditie en je verlaagt er je bloeddruk mee.

Heb jij je levensstijl al aangepast en is je bloeddruk nog steeds te hoog? Dan kun je altijd nog medicijnen krijgen bij de dokter. Maar weet wel dat het gebruik van medicijnen veel negatieve bijwerkingen kan hebben zoals hoesten, overgeven en bloedingen krijgen.
Maar er is een veel betere methode om je bloeddruk te verlagen zonder negatieve bijwerkingen.

 Je kunt je bloeddruk verlagen met hypnose

Hypnosesessie om je bloeddruk te verlagenTrancewerk heeft een speciale hypnosesessie ontwikkeld die je helpt je bloeddruk van binnenuit, 100% natuurlijk, op een gezond niveau te krijgen. Deze sessie doe je thuis en het helpt je onder andere het stress en spanningsniveau te verlagen, waardoor je innerlijke balans terugkeert.
De sessie kent absoluut geen bijwerkingen, is 100% veilig en is wellicht de meest gezonde manier om je bloeddruk goed te krijgen, waardoor de risico’s op een hartaanval, nierfalen of een beroerte drastisch verminderen. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is er een paar keer naar luisteren.
Thuis op de bank luisteren naar een mp3 hypnosesessieMet de downloadbare mp3 hypnosesessie ‘Verlaag je bloeddruk’ verras je jezelf snel met een duidelijk meetbaar lagere bloeddruk. Veel mensen die deze sessie deden lieten hun bloeddruk voor en na de sessie bij de huisarts meten, telkens met verbazingwekkende resultaten.
Heb je een te hoge bloeddruk? Denk dan aan je gezondheid en zorg ervoor dat je met deze hypnosesessie snel en eenvoudig thuis je bloeddruk normaliseert en je leven gezond houdt!
Klik voor meer informatie –>https://www.trancewerk.nl/lichamelijke-gezondheid/verlaag-je-bloeddruk

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.