Diabetes genezen

Diabetes: Is de aarde plat?

Er zijn nog steeds mensen die denken dat de aarde plat is. Ook zijn er nog steeds mensen die denken dat de zon om de aarde draait.

Als mensen maar lang genoeg iets horen, gaan ze het vanzelf geloven. Helemaal als het door anderen nagepraat wordt. Dan horen ze soortgelijke verhalen van verschillende kanten.

En geloof is iets krachtigs. Alles dat het geloof bevestigt, wordt omarmd. En alles dat het geloof tegenspreekt wordt vaak blindelings afgewezen.

Maar wat als later blijkt dat het geloof verkeerd was? Dat wat men jarenlang aangenomen en geaccepteerd had als waarheid, ineens niet blijkt te kloppen?

Wat je krijgt is een innerlijk verzet. Er ontwikkelt zich een cognitieve dissonantie.

Wat is cognitieve dissonantie?

Cognitieve dissonantie is een vervelende mentale staat die je ervaart als twee verschillende dingen in je hoofd in strijd zijn met elkaar. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij tegenstrijdige gedachten. Of wanneer een bepaalde overtuiging (geloof) tegengesproken wordt door (nieuwe) harde feiten.

Hetzelfde zien we gebeuren bij de ziekte diabetes.

Miljoenen mensen lijden eraan. Decennialang werd door dokters gezegd dat het ongeneeslijk was. Als je het hebt, zou je er nooit meer vanaf komen. Het wordt alleen maar erger werd je gezegd. Je krijgt pillen en zodra het erger wordt, krijg je injecties. Een andere optie was er niet.

Mensen geloofden dat grif. Het zijn namelijk de artsen die het zeggen. En artsen hebben (helaas) een autoriteitspositie. Dat betekent dat veel mensen blindelings accepteren wat de dokter zegt.

En dit soort verhalen, waarvan men ooit dacht dat het de enige waarheid was, worden nagepraat. Wanneer iemand ditzelfde verhaal van verschillende kanten hoort, wordt al snel gedacht: “Iedereen zegt het, dus zal het wel waar zijn.”

Verspreiding Verhalen

Als de dokter of meerderen het zeggen, is het zo…

De overtuiging dat wat de artsen zeggen waar is, zit bij veel mensen diep in het onderbewustzijn geprogrammeerd. Het gros van de mensen slikt daarom klakkeloos wat ze voorgeschoteld krijgen door de dokter, zonder hun ‘wijsheid’ in twijfel te trekken. Het eigen gezonde verstand wordt op dat moment uitgeschakeld!

Voortschrijdend inzicht

En toen kwam er een nieuw inzicht over diabetes. Wat bleek? Diabetes kan wel degelijk genezen. Je kunt er vanaf komen! Het werd meermaals wetenschappelijk aangetoond en bewezen.

Een handjevol artsen juichten dit wetenschappelijk nieuws toe. Maar de meeste artsen geloofden het niet. Jarenlang wisten zij niet beter dan dat diabetes ongeneeslijk was. Zij leefden in het geloof en de overtuiging dat diabetes ongeneeslijk is. En nu ineens moeten ze iets anders geloven en zeggen? Dat creëerde bij veel artsen cognitieve dissonatie.

Toch zijn er inmiddels duizenden mensen genezen van diabetes. Mensen die aan de pillen zaten of zichzelf dagelijks moesten injecteren, zijn nu vrij van de ellende. Ze voelen zich stukken beter, sterker en hebben het diabeteshoofdstuk kunnen sluiten.

Helaas geldt dat niet voor iedereen. Veel diabetici ervaren ook een cognitieve dissonantie. Een innerlijk conflict. ‘De dokter heeft altijd gezegd dat diabetes ongeneeslijk is en nu hoor ik van een andere kant dat het toch kan genezen?’ Het klinkt ze ‘te mooi’ in de oren en doen dat af met “als het te mooi klinkt, zal het ook te mooi zijn”.

Tegengeluiden

Wat overigens zeer kwalijk is, is dat diabetes, net als veel andere ziekten, verdienmodellen zijn geworden. Vanuit de medische wereld verkoopt men liever medicijnen die het leed verzachten, maar nooit genezen!

Een genezen patient levert immers niets meer op. En zolang je vastzit aan de medicijnen stroomt er geld van jou, via de verzekeringsmaatschappijen naar de medicijnmakers. Deze medicijnmakers verdienen dan ook elk jaar miljarden dollars en euro’s aan de verkoop van medicijnen. Zij financieren bijvoorbeeld universiteiten, waar artsen opgeleid worden… Daar leren ze onder andere welke medicijnen ze moeten voorschrijven bij welke kwalen.

En dat is precies de reden waarom veel mensen, die hier financiële belangen bij hebben, niets willen weten van genezing. Genezing betekent namelijk dat er geen medicijnen meer verkocht worden. En dat is slecht voor de winst.

Kijk bijvoorbeeld op de website van het diabetesfonds Nederland. Wat ze je geven is HOOP op een betere toekomst. Het eerste bericht dat je ziet op hun site gaat over de collecte en of je online geld wilt geven. Maar je krijgt er niets concreets voor terug.  En zolang ze hoop blijven geven, blijven mensen geld geven.

Ze zeggen dat ze streven naar genezing. Ze zeggen dat het geld nodig is voor verder onderzoek. Maar ze zwijgen in alle talen over het feit dat genezing al mogelijk is!

En dat is logisch want het diabetesfonds streeft niet naar genezing, maar naar winst! Ook daar geldt dat diabetes een verdienmodel is. En het is extreem winstgevend!

Het is overigens niet alleen het diabetesfonds dat financieel beter wordt van het verkopen van de hoop op een beter leven. Artsen, de farmaceutische industrie, onderzoeksinstituten, en meer doen hieraan mee.

Ik stuurde een bericht naar het diabetesfonds met de vraag of ze geïnteresseerd waren in een behandelmethode om diabetes te genezen. Ik werd vriendelijk afgewezen en bedankt. Ze wensten mij veel succes. Zij waren niet geïnteresseerd!

De behandelmethode

De behandelmethode om van diabetes te genezen is non-invasive. Je kunt de behandeling veilig doen zonder fysiek contact.

Je hoeft niets te slikken of in te nemen en wat je doet met deze behandeling is zuiver natuurlijk. Het is een éénmalige behandeling. Wanneer je deze ondergaat ben je daarna klaar en is de kans dat je daadwerkelijk genezen bent van diabetes meer dan 90%.

100% is niet realistisch. Niets werkt 100%. Ook gewone medische ingrepen kunnen nooit 100% succes garanderen. Maar deze methode werkt! Inmiddels zijn duizenden mensen bij deze behandelmethode gebaat. Zij zijn genezen van diabetes.

Ervaringen

Diverse mensen die deze behandelmethode ondergingen vroegen zich al na een paar dagen af of ze mochten stoppen met medicijnen, omdat ze zich veel beter voelden. Het advies dat ze van ons krijgen is altijd om deze behandeling volledig af te maken. Het afbouwen van medicijnen doe je vervolgens in overleg met je reguliere arts of specialist.

Reacties die we soms horen is dat artsen het een ‘wonder’ vinden. Sommige artsen vinden het onzin, maar de feiten spreken voor zich.

En als je de mening van een arts die vastgeroest zit in oude achterhaalde overtuigingen kunt weerleggen met harde wetenschappelijke feiten, of met resultaten… dan is de keuze gemakkelijk gemaakt. Dan mag die arts vinden wat hij vindt. Jij bent genezen van diabetes.

Hoe werkt het en wat kost het?

Wanneer je begint met deze behandelmethode, zul je merken dat je je sterker, gezonder en beter gaat voelen.

Je bloedsuikerspiegel stabiliseert en je kunt steeds meer dingen eten en drinken, zonder rekening te hoeven houden met de strenge diabetes-regels. Kortom je krijgt je gezonde vrijheid weer terug!

De behandelmethode kost éénmalig 297 euro, maar nu tijdelijk krijg je 100 euro korting.

Je kunt dus kiezen om door te gaan met het spekken van de diabetes-industrie, en de rest van je leven doorgaan met het gebruiken van medicatie dat het leed iets verlicht, maar nooit oplost.

Of je kunt voor deze behandelmethode kiezen en daarna voorgoed genezen zijn van diabetes.

De keuze is aan jou!

Klik hier en leef binnenkort weer diabetes-vrij!

Copyright © 2006-2023 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier