Er is iets geks met de toekomst!

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn beter weet wat goed voor je is dan je bewustzijn.

Hoe kan dat?

Was het niet zo dat je met bewust denken alle voors en tegens kunt afwegen, waarna je een weloverwogen beslissing kunt nemen?

Dat zou je inderdaad denken. Maar toch is er iets anders aan de hand.

Want je onderbewustzijn heeft toegang tot veel meer opgeslagen informatie dan je bewustzijn. Je zou het ter verduidelijking kunnen vergelijken met een computer. Er staat enorm veel informatie op je harde schijf (je onderbewustzijn), maar je ziet daarvan slechts een erg klein deel op je monitor (je bewustzijn).

Je onderbewustzijn heeft toegang tot ALLES dat je ooit hoorde, zag, meemaakte, leerde, ervaarde, enzovoort. ALLES zit er in. Je bewustzijn heeft daarentegen slechts toegang tot een microscopisch klein deel van al die informatie.

En hoe meer informatie je hebt, hoe beter je een beslissing kunt nemen. Wie is er dus in het voordeel? Je bewustzijn, of je onderbewustzijn?

Interessant experiment

Enige tijd geleden ontwikkelde ik een sessie, waarmee je bewust toegang kunt krijgen tot deze onuitputtelijke bron van informatie in je onderbewustzijn.

Tijdens deze sessie krijg je direct toegang tot jouw onderbewustzijn en kun je deze toegang gebruiken om een interessant experiment met jezelf te doen.

Want als je onderbewustzijn het allemaal zo goed weet, dan is het simpel om tijdens een sessie de toekomst, zoals je onderbewustzijn dat ziet, uit te testen.

Laat maar zien! En laat ook maar zien wat er gebeurt als je het op jouw bewuste manier zou doen.

Je kunt dan van tevoren deze twee toekomsten met elkaar vergelijken.

  1. Hoe ziet mijn toekomst eruit als ik mijn bewust gekozen route volg?
  2. Hoe ziet mijn toekomst eruit als ik de route volg van mijn onderbewustzijn?

En we hebben het uitgetest voor je!

Een kleine greep uit de resultaten

  • Een man ontdekte tot zijn stomme verbazing dat de onbewuste route naar een toekomst leidde waarin hij een boek had geschreven. Hij was helemaal geen schrijver en had ook geen ambities in die richting. Hij vond het een vreemde toekomst.Tijdens de sessie zag hij wat hij allemaal had gedaan dat tot dit boek had geleid. En hij werd enthousiast. En weet je wat? Tegenwoordig is hij een succesvol schrijver!
  • En er was een vrouw die in de toekomst van haar bewuste keuze, haar droomjob had! In eerste instantie had ze een “YESSS”-gevoel. Maar al snel zag ze ook een paar problemen. En die problemen groeiden uit tot onoverkomelijke problemen, waardoor ze haar beeld van die droomjob noodgedwongen moest aanpassen.Ze baalde een beetje. Toch was ze nieuwsgierig naar de toekomst zoals haar onderbewustzijn dat had uitgestippeld voor haar. Ze was dan ook zeer verrast zichzelf internationaal te zien reizen voor een goed doel dat ze zelf had opgericht. Dát voelde uiteindelijk veel beter.Haar onderbewustzijn gaf haar de richting die ze nodig had. Haar vrienden en familie waren verrast maar wel erg blij dat ze nu zo gelukkig was.
  • Een andere man was radeloos. Hij wist niet meer wat hij moest doen om van zijn overgewicht en diabetes af te komen. Hij had van alles geprobeerd en niets leek te werken.Tijdens de sessie zag hij de route die zijn onderbewustzijn voor hem had uitgestippeld. Hij besloot die route te gaan volgen. Inmiddels is hij van zijn overgewicht én diabetes af en leeft hij een heel ander en gelukkiger leven.

Je haalt de druk van de ketel af

De sessie die deze mensen gebruikten haalde voor hun de druk van de ketel af. Want normaal gesproken doe je dingen die je bewust het beste lijken. Maar je onderbewustzijn werkt heel anders en heeft veel meer en meer accurate informatie.

Daarbij komt dat je onderbewustzijn het beste voor je wil. Daarom weet jouw onderbewustzijn veel beter wat goed is voor je.

Zou het niet interessant zijn om te weten wat jouw onderbewustzijn voor jou ‘in gedachten’ heeft?

Het kan iets totaal onverwachts zijn. Het kan ook iets zijn dat je al wist, maar wat je nooit deed, om welke reden dan ook.

Het kan van alles zijn.

Eén ding is echter zeker en dat is dat de route die jouw onderbewustzijn voor je uitgestippeld heeft bijna altijd veel sneller tot een gewenst resultaat leidt.

Klik hier voor meer info en downloaden

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

INTERESSANT

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.