Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh School of Medicine, in de Verenigde Staten, kan hypnose de activiteit van je genen veranderen.
Dat betekent echter niet dat het ongewenste mutaties veroorzaakt of dat dit het normale functioneren van het DNA verstoort.
Genen zijn een soort blauwdrukken, waaruit onze eiwitten worden gemaakt. Ze kunnen ook regelen hoeveel van een bepaald eiwit er wordt geproduceerd.
Tegenwoordig weten we dat sommige stoffen (en zelfs activiteiten waarmee we bezig zijn), de activiteit van onze genen kunnen veranderen, waardoor de hoeveelheid geproduceerde eiwitten ook verandert.
Sommige van deze veranderingen zijn positief en sommige niet.

Het ultieme Anti-verouderings Elixer?

Veel veranderingen die gepaard gaan met veroudering lopen gelijk op met een verminderde stamcelactiviteit, verhoogde oxidatieve stress en chronische ontsteking. En dat zijn precies de dingen waar je met hypnose invloed op uit kunt oefenen.
Beschadiging van collageen en elastine in je huid door vrije radicalen leidt bijvoorbeeld tot rimpels. Tegelijkertijd remt de verminderde stamcelactiviteit de regeneratie van de huid af.
Omdat je met hypnose deze veranderingen tegengaat en zelfs om kunt keren, kun je je afvragen – wat als je met zo’n hypnosesessie het ultieme anti-verouderingselixer gevonden hebt?

Emotionele Achtbaan

Verder onderzoek toonde aan dat voornamelijk vrouwen het gevoel hebben in een emotionele achtbaan te zitten, wanneer ze een bepaalde leeftijd naderen. Je staat nu nog aan de top, maar je ziet de afgrond van veroudering al dichterbij komen.
Je weet dat veroudering onvermijdelijk is. Je weet wat het betekent. Rimpels. Verslapping van je huid. Je minder aantrekkelijk voelen.
Het is dan ook geen wonder dat jaarlijks alleen in Nederland, bijna 2,5 miljard euro uitgegeven wordt aan cosmetische producten en behandelingen.
De cosmetische industrie vaart er wel bij. En om hun omzet hoog te houden voeden ze de angst om ouder te worden. Ze vergiftigen je brein met zorgen op slinkse wijze. En er is er iets dat de schoonheidsexperts je nooit zullen vertellen.

Wat zeggen ze je niet? Waar gaat het om?

Het gaat niet over de rimpels. Het gaat over de innerlijke gloed die je uitstraalt.
Schoonheid gaat namelijk verder dan alleen je huid. Vrouwen die er aantrekkelijk blijven uitzien, tot op zeer hoge leeftijd, hebben een subtiele stralende energie. Deze energie straalt door de huid naar buiten, waardoor die speciale jonge uitstraling ontstaat.
Nu weten we dat deze energie wordt gecreëerd door levendige, positieve en opgewekte emotionele toestanden. Maar helaas wordt deze energie ook gemakkelijk weer afgebroken door stress, zorgen, angst, verdriet, boosheid en alle andere negatieve emoties.

Hoe meer zorgen, hoe meer rimpels je hebt

Nu denk je misschien: “Nou, dat klinkt allemaal goed, maar hoe zit het met stress, moeilijke situaties en pijn? Je kunt nou eenmaal niet altijd gelukkig zijn.” En je hebt gelijk. Stress, moeilijke situaties en pijn zijn onderdeel van het leven en kunnen niet altijd voorkomen worden. En zo zou het ook moeten zijn.
Maar het probleem is dat we in onze cultuur zo erg gewend geraakt zijn aan enorme hoeveelheden stress, dat deze stress helemaal geen nut meer heeft. Het is zijn doel compleet voorbij geschoten. Het zorgt alleen maar dat je er ouder uitziet en dat je je ook zo voelt. Je voelt je hierdoor steeds minder aantrekkelijk. En dát zien anderen!
Wist je dat de spanning van geblokkeerde negatieve emoties direct een verouderd uiterlijk kan creëren?
Je weet dat meestal niet, omdat je geblokkeerde negatieve emoties niet zo 1, 2, 3 opmerkt. Ze zijn immers geblokkeerd. Maar je merkt het wel in hoe je eruit ziet. Het maakt je snel oud.

Maar het kan ook anders

Je kunt namelijk leren om op de juiste manier te ontspannen, de blokkades los te laten en stressvolle gedachten te voorkomen. Ze helpen je namelijk niet. Wanneer je dat doet en je tegelijkertijd je energieniveau verhoogt, ga je er meteen vele jaren jonger en vitaler uitzien.

Stel je voor dat:

  • je in de spiegel kijkt en je die jeugdige gloed in jezelf ziet!
  • je vrienden en collega’s je vragen of je soms verliefd bent!
  • je gezicht er rustig, ontspannen, strak en stralend uitziet!
  • je van binnenuit licht geeft!

En als dit allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, overweeg dan eens deze twee punten:

  1. Je emotionele toestand staat niet los van je lichaam.
  2. Elk gevoel dat je ervaart, verbetert of verslechtert je uitstraling.

Je kunt een jeugdiger, levendiger en aantrekkelijker uiterlijk krijgen door negatieve emoties van binnenuit los te laten en te wissen en tegelijkertijd je lichaam te vervullen met aangename, levendige, stralende emotionele energie.
Je hoeft niet passief en lijdzaam toe te kijken hoe de veroudering er langzaam maar zeker insluipt, je energie wegkwijnt, je gezicht verrimpelt en je schoonheid afbrokkelt!
Je onderbewustzijn kan worden getraind om deze giftige emoties snel los te laten. Je gaat je hierdoor blijer, opgewekter en vooral energieker en jonger voelen!

Hoe doe je dit?

Met het speciaal ontwikkelde 5-delige programma ‘Keer veroudering om’ realiseer je snel deze innerlijke positieve veranderingen.
Je krijgt daardoor een buitengewoon uitzonderlijke ervaring bij het vinden van je eigen bron van jeugdigheid. Wat je daarmee doet is je innerlijke biologische klok een stuk terugdraaien, ten opzichte van je kalenderleeftijd.
Feitelijk wordt daarmee je verouderingsproces omgekeerd!
Hierdoor voel je je steeds jonger en vitaler worden. Stijfheid en rimpels verminderen van binnenuit en je voelt je vitaler, krachtiger, flexibeler en jeugdiger en je straalt dat uit.
Kortom, je voelt je jonger en je ziet er jonger uit!
De normale prijs voor dit sublieme programma is € 249,95 en wordt nu zeer tijdelijk aangeboden voor slechts € 49,99.
Klik hier voor meer informatie en downloaden

Copyright © 2006-2021 Trancewerk.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
OVER MICHEL LEJEUNE
Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut, afslankcoach en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 160.000 mensen gedaan.
0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Comments
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.