Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Wat weet jouw gids over jou?

Een gids is een bepaalde energie die je hele leven in je buurt is en blijft. Het kan een ziel zijn van een onstoffelijk mens. Iemand die dus ooit eerder als mens geleefd heeft. Gidsen zijn vaak zielen die je al kent uit eerdere levens. Een gids kan dus denken en voelen en heeft een eigen persoonlijkheid.
Net als fysieke mensen zijn gidsen niet alwetend. Toch weten zij vaak meer dan jij in je fysieke hoedanigheid. Dit komt, doordat zij geen fysieke beperkingen meer hebben.

Wat is het verschil tussen een engel en een gids?

Gidsen en engelen worden vaak met elkaar verward. Toch zijn het verschillende entiteiten. Engelen kunnen energieën zijn die soms ook wel lichtwezens genoemd worden. Kenmerkend is dat zij meestal niet geïncarneerd zijn geweest op aarde. Zij hebben dus niet hier geleefd. Gidsen daarentegen zijn zielen die wel eerder geïncarneerd zijn geweest, en die dus momenteel niet geïncarneerd zijn.
Elk mens schijnt één of meerdere gidsen te hebben. Ook al zien de meeste mensen ze niet, dat wil echter niet zeggen dat ze er niet zijn. Op subtiele wijze kunnen gidsen je iets influisteren, zodat jij denkt dat je een bepaalde keuze maakt. Dit kan voelen als een ingeving. Het is voor een ongetraind iemand erg moeilijk om onderscheid te kunnen maken tussen deze ingevingen en echte eigen beslissingen.
Engelen kun je op verzoek oproepen als je bijvoorbeeld een duidelijke vraag hebt. Gidsen hangen eigenlijk de hele dag om je heen en kunnen je continu bijstaan.
Nu klinkt dat natuurlijk allemaal spannend of soms erg vaag. Maar wie zijn die gidsen dan? Wie zijn jouw gidsen? En hoe kom je erachter of zij inderdaad bij je zijn? Wat heb je daaraan? En hoe kun je leren communiceren met ze?

Contact met je gids

Iedereen kan contact leggen met zijn of haar gids. Vaak denken mensen dat zij een medium nodig hebben om contact te leggen met hun gids, maar dat is niet waar.
De vraag is alleen: hoe doe je dat op een verantwoorde, veilige en betrouwbare manier?
Met de speciaal ontworpen hypnosesessie ‘contact met je gids’ leer je een bepaalde stilte in je hoofd creëren, zodat de geluiden (en beelden!) van je gids hoorbaar (en zichtbaar) worden. Daarnaast leer je een speciale beveiligingstechniek, zodat dit contact te allen tijde veilig is en blijft. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je de ‘verkeerde entiteit’ aantrekt.
Je krijgt met deze speciale sessie op een veilige en betrouwbare manier contact met je gids. En wanneer je de sessie vaker doet, zul je steeds beter worden in het leggen van dat contact. Uiteindelijk zul je deze sessie niet meer nodig hebben en kun je spontaan contact leggen met je gids.
Je komt erachter wie jouw gids of gidsen zijn en je gaat leren communiceren met ze. Vragen als waarom je eigenlijk hier bent, wat het doel is van jouw leven kun je stellen. Maar ook lichtere vragen, zoals wat je het beste kunt doen in een bepaalde situatie.
Je zult merken dat je gids je bijna altijd op een bepaalde manier aan het denken zet. Daardoor leer je vanuit jezelf de juiste beslissingen nemen.
Klik hier en leg eindelijk contact met jouw gids.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.