Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Hoe Hack Je Jouw Brein voor een SUPERGEHEUGEN?

Zou een sterker vermogen om dingen beter te kunnen onthouden je leven spannender en beter maken? Wat als je in staat bent om een taal in extreem recordtempo te leren, namen te onthouden of informatie snel en gemakkelijk te lezen en te onthouden?
Je geheugen is een geweldig hulpmiddel dat enorme hoeveelheden informatie kan bevatten. Het is krachtiger dan de snelste supercomputer en kan in een oogwenk enorme hoeveelheden gegevens doorzoeken. De kunst is om te weten hoe je het optimaal kunt gebruiken om het efficiënt te laten werken.

Twee aspecten

Er zijn twee aspecten waar je mee te maken hebt als het erom gaat iets te kunnen herinneren:

  1. Ten eerste is het belangrijk dat je dingen daadwerkelijk opslaat in je geheugen
  2. Ten tweede is het belangrijk dat je wat opgeslagen is ook weer terug kunt halen

Wanneer één van beide minder goed werkt, dan uit zich dat in het gegeven dat je iets niet herinnert. Maar dat wil dus niet zeggen dat het niet meer in je geheugen zit.
Het komt vaak genoeg voor dat je je nu iets niet herinnert, maar even later schiet het je toch te binnen. Dat bewijst dat er herinneringen in je geheugen zitten, waar je op sommige momenten niet bij kunt.

De wetenschap

Wetenschappers hebben meermaals aangetoond dat een mens blijkbaar alles opslaat in het geheugen dat hij of zij meemaakt. En dat dus al vanaf je geboorte tot en met nu. In dat geval is het maar goed dat je niet alles herinnert. Je zou er gek van kunnen worden.
De opslagcapaciteit van het menselijk brein is enorm. Ze zeggen weleens dat het te vergelijken is met zo-en-zoveel Terabyes. Alsof je een menselijk brein kunt vergelijken met een harddisk van een computer… Maar de hoeveelheid informatie die we opslaan is werkelijk onnoemelijk groot. Zeker als je ALLES hebt opgeslagen dat je vanaf je geboorte hebt gezien, gehoord en meegemaakt.
Dat betekent echter ook dat  het eerste punt, waar ik het zojuist over had (het verminderde vermogen om dingen op te slaan in je geheugen) niet echt geldig is. Zeker als je je bedenkt dat je alles opslaat.
Dus punt 1 vervalt en punt 2 blijft over. En daar gaat het om!
Het is de kracht en het gemak waarmee je opgeslagen herinneringen kunt terughalen!

Beveiliging in jouw brein

Je bewuste brein heeft een ingebouwd filter dat ervoor zorgt dat je niet alles herinnert. Feitelijk herinner je alleen datgene dat belangrijk voor je is. En hoe vaker je iets herhaalt, hoe scherper dat filter geprogrammeerd wordt. Daarom kun je dingen beter herinneren die je vaker herhaald hebt.
Bij sommige mensen is dat filter defect of werkt het minder goed. Je kunt dat zien als een vreselijk iets, of als een geweldig iets.
De aandoening heet hyperthymesie en is zeer zeldzaam. Diegenen die het hebben kunnen zich abnormaal veel herinneren. En het kan erger… Vraag bijvoorbeeld aan Nima Veish wat hij deed op een willekeurige dag de afgelopen 15 jaar en hij vertelt je tot in het kleinste detail wat hij deed, wat voor weer het was, welke kleren hij aanhad, met wie hij sprak, wat er gezegd werd en meer. Zijn geheugen is als een videorecorder. Net zoals dat bij jou ook het geval is. Alleen hij kan op commando alles herinneren en jij niet.

Jij ook?

Dus hoe zou het zijn als jij dat ook een klein beetje kan?
Stel je voor dat je perfect kunt herinneren:

  • Wat iemand zei
  • Wat er precies afgesproken was
  • Hoe dingen gedaan moesten worden
  • Wat je zei en wat de ander daarop antwoordde
  • Waar je je sleutels gelaten hebt?

Wat als je de goede antwoorden kunt geven op vragen die je gesteld worden? En wat als je iets doorleest en je feitelijk alles onthouden hebt? Hoe gemakkelijk worden toetsen en examens voor je?

Extreem aangenaam

Een goed herinneringsvermogen kan je leven extreem aangenaam maken. Je maakt bepaalde fouten niet nog een keer. Je leert veel beter en gemakkelijker en anderen zullen zich verbazen over wat je allemaal kunt herinneren.

Hoe doe je dit?

Er zijn TWEE sessies, waarmee je jouw geheugen op een ongelooflijke manier kunt ontwikkelen.

  1. De eerste sessie is ‘Ontwikkel een Supergeheugen’. Hiermee krijg je sneller en beter toegang tot de enorme hoeveelheden opgeslagen informatie in je brein. Dingen die je eerder niet wist, komen ineens in je herinnering. Het is alsof je toegang krijgt tot een enorm pakhuis vol opgeslagen videobanden met informatie dat jij ooit meegemaakt, gezien en gehoord hebt.Na deze sessie kun je je veel gemakkelijker en sneller dingen herinneren. Als je iets gevraagd wordt zul je merken dat je veel sneller gedetailleerde antwoorden en herinneringen hebt.
  2. De tweede sessie is ‘Krijg een fotografisch geheugen’. Een fotografisch geheugen is een geheugen waarmee je visuele beelden terug kunt halen. Je kunt in gedachten zien hoe iets was of hoe iets eruit zag. En dat kan zeer gedetailleerd zijn. Het is alsof je een full-color kopieermachine in je hoofd hebt.

Beide sessies samen zijn een ongekend krachtig stuk gereedschap als je jouw herinneringsvermogen razendsnel tot ongekende hoogte wilt laten stijgen.

Share on facebook
Deel
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Pin
Share on email
Mail
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.