Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Hoe je tot 1000 keer meer kunt weten dan nu…

1000 keer meer weten is natuurlijk een fictief getal, omdat iets weten niet gemeten kan worden in cijfers.
Maar er is verschil tussen ‘weten’ en ‘weten’. Vast staat dat je een bewustzijn en onderbewustzijn hebt. Wat ook vast staat is dat je onderbewustzijn een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron van informatie bevat. Daarnaast communiceert je onderbewustzijn op andere dimensies dan je bewust beseft. We noemen dit ook wel ‘Universele Kennis’.

Jouw onderbewustzijn weet immens veel meer dan jij!

Eén van de eenvoudigste, veiligste en meest betrouwbare methoden om contact te krijgen met jouw onderbewustzijn is gebruik maken van automatisch schrift.
Wat je doet met automatisch schrift is de bewuste controle over je hand, waarin je een pen vasthoudt, tijdelijk overdragen aan je eigen onderbewustzijn.
Vervolgens communiceert je onderbewustzijn enerzijds via je hand (en wat het schrijft) met jou en anderzijds met de onmetelijke informatie die verscholen ligt in het onderbewustzijn zelf en de ‘Universele Kennis’.
Wanneer je voor het eerst automatisch schrift doet, is dit een zeer bijzondere ervaring. Het voelt vreemd, omdat je denkt dat ‘een ander’ je hand bestuurt.
Dat is echter niet zo.
Het is je eigen onderbewustzijn die jouw hand de informatie op laat schrijven die het voor je heeft. Je onderbewustzijn vormt op dat moment de brug tussen jou en de onmetelijke kennis van het universum.
Je kunt vragen stellen over de meest ondenkbare zaken. Denk aan vragen stellen aan mensen die er fysiek niet meer zijn, of diepgaande levensvragen. De antwoorden zullen via je eigen onderbewustzijn teruggegeven worden via je hand. Het mooie is dat het antwoord meteen zwart-op-wit staat.
Wil je weten wat de beste keuze is op een bepaald moment in je leven? Vraag het je onderbewustzijn! Wil je weten hoe je iets het beste kunt aanpakken? Je onderbewustzijn geeft je de juiste antwoorden.

Een gigantische oceaan aan informatie

Jouw eigen onderbewustzijn heeft toegang tot ‘Universele Kennis’. Dit is een gigantische onvoorstelbaar grote oceaan aan informatie. Er zijn zelfs mensen die in een wildvreemde taal schrijven die ze bewust niet spreken. Je onderbewustzijn weet zo veel meer dan je voor mogelijk houdt. En het kan uit deze enorme hoeveelheid informatie het beste antwoord voor je filteren. Stel je voor dat je op elk moment dat je wilt je moeilijkste vragen beantwoordt kunt krijgen. Hoe zou je leven eruit zien?

Hoe doe je dit?

Om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, op een manier dat het jouw vragen gaat beantwoorden, en dat je tijdelijk de controle van je schrijvende hand veilig en betrouwbaar kunt overdragen aan je onderbewustzijn, is oefening nodig. Je zult moeten leren wat je precies moet doen en daarna zul je het een paar keer moeten herhalen.
De mini-cursus ‘Leer automatisch schrift‘ helpt je daarbij. Deze cursus bestaat uit een speciale ontspanning-sessie, waarbij je van begin tot eind door het gehele proces geleid wordt. Al na enkele keren zul je zien dat de eerste woorden van jouw onderbewustzijn op papier verschijnen. En al snel zullen deze woorden zinnen vormen en daarna verhalen.
Je begint elke sessie met één duidelijke vraag. En dan tijdens de sessie stromen de antwoorden automatisch via je hand op papier.
Zie hier twee reviews van mensen die een begin maakten met deze cursus:

Het is een fantastische manier om een onmetelijke wijsheid te verkrijgen. Misschien wel 1000 keer meer dan wat je nu weet.
Klik hier om deze cursus nu te downloaden

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

 • Mijn naam is Anny Gielissen.
  Een hele poos geleden heb ik Uw ontspannings sessie mogen ontvangen na inschrijving van de nieuwsbrief. Ik heb verschillende seccies bedteld bij U. Nu heb ik per ongeluk de ontspannings seccie verwijdert en zou deze graag nogmaals ontvangen.
  Maar dit lukt niet meer met mijn e-mail adres.
  Misschien dar ik hem nog een keer mag ontvangen.
  Bedankt alvast A. Gielissen

 • GRATIS SESSIE

  TEST OF JE GESCHIKT BENT!

  VOORDELEN

  >
  Geen producten

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 59,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.