Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Is dit de fontein van eeuwige jeugd?

Als je jong bent, interesseert het je meestal weinig. Maar hoe ouder je wordt, hoe belangrijker dit ook voor je wordt: veroudering.
Veroudering is eigenlijk iets geks. Gedurende je leven worden alle lichaamscellen constant vervangen. Er wordt aangenomen dat binnen 7 tot 8 jaar elke cel in je lichaam vervangen is door een nieuwe. Maar hoe kan het dan dat we uiteindelijk toch ouder worden, als je cellen steeds vervangen worden?
Op de één of andere manier is er sprake van celgeheugen. Dit zorgt ervoor dat een nieuwe cel een exacte kopie wordt van de oude cel die hij vervangt. Dit lijkt mij logisch, omdat het anders een groot rommeltje wordt.

Dit kopieermechanisme is echter niet feilloos

Momenteel zijn de meeste experts het erover eens dat veroudering veroorzaakt wordt door de opeenstapeling van willekeurige minuscule kopieerfoutjes.
Misschien kun je je de cassettebandjes van vroeger herinneren? Als je daar muziek op had staan en er een kopie van maakte dan was de muziek precies zo gekopieerd, maar toch was de kwaliteit iets minder. Als je dan kopie-van-kopie-van-kopie maakte, werd de kwaliteit steeds slechter. Ook hier was het kopieermechanisme niet feilloos.
Gedurende een mensenleven treedt er veroudering op, doordat het kopieermechanisme van je lichaamscellen niet 100% feilloos is. Het gevolg is dat je ouder wordt en last gaat krijgen van lichamelijke en geestelijke veranderingen.
Veroudering gaat gepaard met groei, maar leidt uiteindelijk ook tot verval. Uiteindelijk heeft deze veroudering invloed op verschillende lichaamsfuncties en kan gepaard gaan met diverse ongemakken.
Zo kun je minder goed gaan zien. Je gehoor kan slechter worden. Je immuunsysteem wordt zwakker. Je haren kunnen uitvallen of grijs worden. Je krijgt overal rimpels, vooral in je gezicht. En je kunt last krijgen van stijfheid en andere pijntjes en kwalen.

En wat doen de meesten?

Zoals met veel zaken, richten we onze aandacht op het gevolg van veroudering, in plaats van de oorzaak. Dus gaan we dure crèmes op onze huid smeren, magische pilletjes slikken om jong te blijven en meer. De antiverouderingsindustrie vaart daar wel bij. Maar is dat eerlijk? En werkt het?

TOP 10 Dure Antirimpelcrèmes (lees en huiver)

  • MBR Pure Perfection Eye Cream Smooth – 15 ml – € 502,-
  • Carita Diamant de Beaute – 50 ml – € 508,00
  • Valmont l’Elixir des Glaciers votre Visage – 50 ml – € 520,60
  • Sisley Supremÿa La Nuit – 50 ml – € 536,00
  • La Prairie Cellular Radiance Night Cream – 50 ml – € 552,22
  • La Prairie Cellular Serum Platinum Rare – 30 ml – € 606,67
  • La Prairie Skin Caviar Luxe Cream – 100 ml – € 664,00
  • Sensai Ultimate The Concentrate – 30 ml – € 665,50
  • Sensai Ultimate the Cream – 40 ml – € 726,00
  • La Prairie Cellular Cream Platinum Rare – 50 ml – € 936,67

Ik zeg natuurlijk niet dat deze potjes met ‘magische’ inhoud niet werken. Mogelijk dat ze een tijdelijk effect hebben op (alleen) je huid… Maar wat ik wel zeker weet is dit: het doet absoluut niets met de verouderingsprogrammering in jouw onderbewustzijn.

Hoe het ook anders kan

Wanneer je een geheel nieuwe aanpak volgt, waarbij je de oorzaak aanpakt, in plaats van het gevolg, dan gebeuren er ineens opmerkelijke dingen.
Je celvernieuwing is een proces dat aangestuurd wordt, zoals bijna alle lichaamsprocessen, door je onderbewustzijn. Daar ligt een deel van de oplossing die je kan helpen om van binnenuit iets tegen veroudering te doen.
Natuurlijk kun je niet 20 worden als je nu 80 bent, maar dat kan ook niet met een crème.
Wanneer je jouw onderbewustzijn de juiste instructies tegen veroudering geeft, dan krijg je in eerste instantie een geheel nieuwe kijk op het fenomeen ouder worden. Je gaat je jonger voelen en je gemoedstoestand verbetert.
Daarnaast word je lichamelijk soepeler, ouderdomsklachten verminderen, je huid kan mooier, strakker en gladder worden, je immuunsysteem versterkt, en meer. De mogelijkheden van je onderbewustzijn zijn vaak veel groter dan je tot nu toe dacht. En wanneer je het instelt op verjonging van binnenuit, dan heeft dat veel meer effect dan een duur potje waarvan je de inhoud op je buitenkant smeert.
Je onderbewustzijn bewerkstelligt een vorm van natuurlijke anti-veroudering.

Natuurlijke anti-veroudering

Om dit mooie anti-verouderingsproces in gang te zetten kun je luisteren naar verschillende sessies die we je bieden, waarmee je jouw onderbewustzijn instelt op een jongere geest en een jonger lichaam.
Een voorbeeld daarvan is het programma ‘Keer veroudering om’. Dit is een 5-delig programma, dat je helpt je steeds jonger en vitaler te gaan voelen. Stijfheid en rimpels verminderen van binnenuit en je voelt je vitaler, krachtiger, flexibeler en jeugdiger.
Je herontdekt met dit programma je eigen bron van jeugdigheid. Door het terugdraaien van jouw innerlijke biologische klok wordt het verouderingsproces omgekeerd. Hoe zou jij je voelen als je je tien jaar jonger zou voelen? Of twintig?
Wat je met dit programma realiseert kun je onmogelijk met een dure anti-rimpelcrème uit een potje bereiken.
Wil je dit programma doen, download hem dan vandaag. Ik geef je een speciale 70% korting!
In plaats van EUR 249,97 euro, wat op zich al een weggeefprijs is, voor een product waar je levenslang iets aan hebt, kun je jouw innerlijke biologische klok gaan terugdraaien, met 70% korting! Je betaalt vandaag slechts éénmalig 74,99 euro voor dit programma.
Wanneer je het programma gedownload hebt, kun je het dus levenslang blijven gebruiken, als je dat zou willen. En dat is toch heel wat anders dan een magisch potje dat 10 x zo duur is en snel leeg raakt.
Klik hier en download nu het programma ‘Keer veroudering om’ en geniet van het terugdraaien van je biologische klok.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.